1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Highlander Premium
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

Highlander - Premium - MPV 5 dyer (LWB)
E Përhitur (1G3)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Highlander - Premium - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

HIGHLANDER - Premium - MPV 5 dyer (LWB)
 • 2850
 • 4966
 • 1662
 • 1930
 • 1690
 • 1930
 • 1755

 • HIGHLANDER - Premium - MPV 5 dyer (LWB)
 • HIGHLANDER - Premium - MPV 5 dyer (LWB)
 • HIGHLANDER - Premium - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=9b2618ec-a66f-4999-9e2f-ef49cedd3414&carColourId=c0ba4abf-9d38-41dc-8851-799ed75c37cd

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=9b2618ec-a66f-4999-9e2f-ef49cedd3414&carColourId=c0ba4abf-9d38-41dc-8851-799ed75c37cd

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një grup ndihmues I teknologjise per shoferin, nga zbulimi i përplasjeve të mundshme deri te monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Si pionier i teknologjisë hibride të motorëve, ne kemi vendosur standardin dhe kemi vazhduar të zhvillojmë mënyra inovative për të udhëtuar me efikasitet nëpër qytete moderne dhe më gjerë.

NJE MAKINE E LIDHUR ME BOTEN TENDE

Nga gjetja e makinës tuaj deri te planifikimi i një udhëtimi, MyT është një grup shërbimesh dixhitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me makinën tuaj, duke hapur një botë mundësish që e bëjnë jetën më të përshtatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Duke shfaqur integrimin e telefonit Bluetooth, pajtueshmërinë me muzikën MP3/WMA dhe Trafikun në kohë reale të Toyota të mundësuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vendos në majë të gishtave të gjithë informacionin dhe median që ju nevojitet.