1. New Cars
 2. Pasqyrë

Highlander Premium

MPV 5 dyer (LWB)

Highlander - Premium - MPV 5 dyer (LWB)
E Përhitur (1G3)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Highlander - Premium - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq


Highlander Gallery

Eksploroni në 360°

 • Stili i jashtem

  ME I MIRI NGA DY BOTET

  I bute dhe i rafinuar, dizajni i thjeshtë i Highlander jep një deklaratë serioze stili, ndërsa një e brendshme luksoze i përshtat rehati të gjithë familjes.

 • Vozitje efikase

  Highlander eshte nje Hybrid qe ofron mete miren nga dy botet. Ka fuqine te vozise ne shpejtesi gjate rrugeve te gjata, por jep ndotje sa me te vogel te CO₂ ne vozitje te qytetit. Zgjedhni menyren e vozitjes nga modat NORMAL, ECO, SPORT dhe EV, prej te cilave te gjithat kane performancat e tyre per pershtatjen tuaj.

 • HAPESIRE PER SHTATE. HAPESIRE PER JETE.

  E brendhmja e Highlanderit mund te adaptohet ne gjithçka qe ju nevojitet. Nëse në makinë janë shtatë persona, një bagazh 322 litrash ofron hapësirë të mjaftueshme për gjërat e të gjithëve. Palosni rreshtin e pasmë dhe kjo zgjerohet në 865 litra. Palosni edhe rreshtin e dytë dhe rezultati është një hapësirë magazinimi mahnitës prej 1909 litrash.

Ekrani i plotë Mbylle