1. New Cars
  2. Pasqyrë

Highlander Elegant

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)
Ebony (4X9)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq


Highlander Gallery

Eksploroni në 360°

  • Stili i jashtem

    ME I MIRI NGA DY BOTET

    I bute dhe i rafinuar, dizajni i thjeshtë i Highlander jep një deklaratë serioze stili, ndërsa një e brendshme luksoze i përshtat rehati të gjithë familjes.

Ekrani i plotë Mbylle