1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Hilux Country
Veçoritë dhe specifikimet

Kabinë njëshe

Hilux - Country - Kabinë njëshe
Bardhë e pastër (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Hilux - Country - Kabinë njëshe

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1795 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1510 mm
 • Gjerësia (mm)
  1800 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3085 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1500 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  80 l
 • Numri i ulëseve
  2 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio dhe CD me kapacitet WMA dhe MP3
 • 2 altoparlantë
 • Konektues për Aux-in
 • Konektues për USB
 • Sistem pa duar Bluetooth®
Pamja e jashtme
 • Rrethoja të holla
 • Mbulesë mbrojtëse në pjesën e trupit të poshtëm
 • Mbrojtëset e përparme për baltë
 • Mbrojtëset e pasme për baltë
Interieri
 • Shtroja të dyshemesë PVC
Pamja e jashtme
 • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
 • Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
 • Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
 • Euro NCAP vlerësim i sigurisë 3 ose 5-yje
 • Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)
 • Asistencë frenimi (BA)
 • Freni i Emergjencës -Sinjali me dritë (EBS)
 • Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
 • Llambat e pasme kombinimi (tipi poç)
 • Drita kryesore halogjene multi-reflektor
 • Nivelim manual të dritave kryesore
 • Dritat e ndezuar ditën (tipi poç)
 • Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Kontrolla për lëvizje të rimorkios (TSC)
 • Kontroll të forcës tërheqëse aktive (A-TRC)
 • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Imobilizues
Interieri
 • Sistemi Kontrolli Plotësues (SRS) airbag - 7 airbag
 • Kujues të rripit të sigurisë në ulësen e përparme
 • Ndërprerës automatik për airbag pasagjeri para on/off
 • Detektor airbagu për pasagjerin e përparëm
 • Kornizë për kuvertë mbrojtje-kabinës
Pamja e jashtme
 • Grila e sipërme përpara e zezë
 • Parakolpi i përparëm i zi
 • Parakolpi i pasëm i zi
 • Parakolp i hollë përpara
 • Pasqyra të zeza të dyerve
 • Doreza të zeza të dyerve
 • Dizajn të shtyllës së përparme me ngjyrë-trupi
 • Antenë e shkurtuar
 • Antenë kulmi
Interieri
 • Timon 4-brinjësh uretani
 • Argjend i insertuar në timon
 • Unaza argjendi në shpejtësi matësin analog
 • Konsola e zezë qendrore
 • E zezë e insertuar në konsolën qendrore
 • Rrethuese e zezë në pjesën e ndërruesit të marsheve
 • Freni i dorës uretan
 • Mbështetësja e krahut në kutinë e konsoles së përparme uretan
 • Paneli i epërm i zi
 • Paneli i zi në pjesën e poshtme të pasagjerit
 • Ventilues të ajrit me qendër të zezë
 • Rrethues të qendrës së ventiluesve të ajit
 • Anësore të zeza të ventiluesve të ajrit
 • Rrethoja të zeza në ventiluesit e ajrit
 • Mbështetëse krahu të zeza në dyert e përparme
 • Black lower dashboard
Pamja e jashtme
 • 17" rrotë çeliku të argjendë
 • Të gjitha gomat e terrenit
 • Rrotë rezervë çeliku të plotë
Pamja e jashtme
 • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
 • Kujtues ndalimi të dritave kryesore
 • Sensor të muzgut
 • Dera e pasme
Interieri
 • Kondicioner ajri manual
 • Shpejtësi matës analog
 • Pjerrtësim manual të timonit
 • Timon largësie manual
 • Drejtim me rrymë
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Filter ajri me polen
 • Filter ajri të pastërt
 • Ulësja e përparme e pasagjerit që largohet në mënyrë individuale
 • Nxemje për këmbë të pasagjerëve mbrapa
 • Dritare fikse të pasme
 • UV-filter në dritaren e shoferit dhe të pasagjerit
 • UV-filter në dritaret e pasme
 • Lampat personale të shoferit dhe pasagjerit të përparëm
 • Sistem ndriçimi për hyrje
 • Dorezë për ndihmë në pjesën e sipërme përpara
 • Doreza për ndihmë në shtyllat e përparme
 • Funksion memorizues të ulëses së shoferit
 • prizë të energjisë para 12V
 • Ekran monokromi LCD shumë-informative
 • ECO-indikator për vozitje
 • ECO-ndërprerësi për vozitje në konsolën qendrore
 • Ndërprerësi për modelin e fuqisë në konzolën qendrore
 • Ndërrues audio në timon
 • Ekran monokromi LCD shumë-informative
 • Kalimi i telefonit në timon
 • Njohës të zërit në timon
 • Mbulesë izoluese të zhurmës së motorrit
Pamja e jashtme
 • Suspendim konforti
 • Kontroll të fushës/tokës dhe të kërcimit
Interieri
 • Ngrohës ndezjeje të karburantit
 • Sistemi për ngrohje PTC dhe viskozë
Pamja e jashtme
 • Kuvertë për ngarkesë
 • Grepa të brendshëm të ngarkesës në kuvertën e ngarkesave
 • Grepa të jashtme të ngarkesës në kuvertën e ngarkesave
Interieri
 • Kutia e konsolës përpara
 • Kapak në kutinë e konsolës përpara
 • Hapësirë e madhe magazinimi në kutinë e konsolës përpara
 • Fiokë me mbyllje me çelës
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Mbajtës të shisheve përpara
 • Mbajtës të gotave përpara
 • Mbajtës të tiketës në ballikun e diellit të shoferit
 • Mbajtës të syzeve të diellit

 • 3085
 • 1500
 • 1800
 • 1510
 • 1800
 • 1795
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3085 mm
 • Gjerësia (mm) 1800 mm
 • Lartësia (mm) 1795 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1500 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1510 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 2 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=589ec0df-0ef5-8875-b71c-39b11dff053b&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=589ec0df-0ef5-8875-b71c-39b11dff053b&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

FEEL SAFE AND REGULAR WITH TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Mission control? Life made easy.

Being tough doesn’t mean you can’t be clever, which is why Hilux offers you a range of innovative technologies that are designed to make life easier. The 8’’ tablet-style Toyota Touch® 2 screen features a host of multimedia features that puts you in control of Bluetooth audio streaming and handsfree calling.