1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Hilux INVINCIBLE
Veçoritë dhe specifikimet

Double Cab

Hilux - INVINCIBLE - Double Cab
Pure White (040)

Motor

2.8L Diesel 28D- (177 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Hilux - INVINCIBLE - Double Cab

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3085 mm
 • Gjatësia (mm)
  5325 mm
 • Gjerësia (mm)
  1900 mm
 • Lartësia (mm)
  1815 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1550 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  9.5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  250 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  80 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ao
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  175 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

HILUX - INVINCIBLE - Double Cab
 • 3085
 • 5325
 • 1540
 • 1900
 • 1550
 • 1900
 • 1815

 • HILUX - INVINCIBLE - Double Cab
 • HILUX - INVINCIBLE - Double Cab
 • HILUX - INVINCIBLE - Double Cab

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=21a93152-44ec-471e-8313-09f335ae0cfa&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=21a93152-44ec-471e-8313-09f335ae0cfa&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

FEEL SAFE AND REGULAR WITH TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Mission control? Life made easy.

Being tough doesn’t mean you can’t be clever, which is why Hilux offers you a range of innovative technologies that are designed to make life easier. The 8’’ tablet-style Toyota Touch® 2 screen features a host of multimedia features that puts you in control of Bluetooth audio streaming and handsfree calling.