1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Hilux Executive MLM
Veçoritë dhe specifikimet

Kabinë e dyfishtë

Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë
Bardhë e pastër (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1815 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1550 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3085 mm
 • Gjatësia (mm)
  5345 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  80 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AO
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  170 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Ekrani multimedia 7"
 • 6 altoparlantë
 • Konektues për Aux-in
 • Konektues për USB
 • Sistem pa duar Bluetooth®
 • Njohës të zërit
 • Lidhje Wi-Fi
 • Transmetim digjital audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Rrjeta të gjera
 • Mbulesë mbrojtëse në pjesën e trupit të poshtëm
 • Mbrojtëset e përparme për baltë
 • Mbrojtëset e pasme për baltë
Pamja e jashtme
 • Sensor parkimi përpara
 • Sensor parkimi mbrapa
 • Kamera me pamje nga pas
 • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
 • Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
 • Tempomat
 • Euro NCAP vlerësim i sigurisë 3 ose 5-yje
 • Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)
 • Asistencë frenimi (BA)
 • Freni i Emergjencës -Sinjali me dritë (EBS)
 • Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
 • Llambat e pasme kombinimi (tipi poç)
 • Drita kryesore LED
 • Nivelim automatik të dritave kryesore
 • Llampat për mjegull përpara
 • Dritat e ndezuar ditën (tipi LED)
 • Sinjali për lëvizje i integruar në pasqyret e dyerve
 • Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Kontrolla për lëvizje të rimorkios (TSC)
 • Kontroll të forcës tërheqëse aktive (A-TRC)
 • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Asistencë kontrolli për zbritje/tatpjete (DAC)
 • Imobilizues
Interieri
 • Sistemi Kontrolli Plotësues (SRS) airbag - 7 airbag
 • Kujues të rripit të sigurisë në ulësen e përparme
 • Kujtesë rripi të sigurisë në ulëse të pasme
 • Rripi zgjatës i rregullueshëm sediljen e përparme të shoferit
 • Para tensionues dhe kufizues të forcës
 • Ndërprerës automatik për airbag pasagjeri para on/off
 • Detektor airbagu për pasagjerin e përparëm
 • Vendosja e ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke mbrapa (3)
 • Zgjatim i rregullueshëm i rripit të sigurisë për pasagjerin e përparmë
Pamja e jashtme
 • Rrethues të zezë në dritat e mjegullës
 • Parakolp i gjërë përpara
 • Dorezë e zezë për hapje të derës së bagazhit
 • Brezi i derës me krom të formësuar
 • Kronizë kromi në dritare
 • Xham privatësie në dritaret e pasme
 • Dizajn të shtyllës së përparme me ngjyrë-trupi
 • Dizajn i zi i shtyllës qendrore
 • Antenë e shkurtuar
 • Antenë kulmi
 • Dorezat e deres Piano black
 • Pasqyra Piano black
Interieri
 • Timon 4-brinjësh lëkure
 • Argjend i insertuar në timon
 • E qepur gri e lehtë në timon
 • Unaza argjendi në shpejtësi matësin analog
 • Konsola e zezë qendrore
 • Argjend dhe krom i insertuar në konsolën qendrore
 • Rrethuese piano të zezë në ekranin multimedial
 • Rrethojë argjendi në ekranin multimedia
 • Lëkurë në pjesën në ndërruesin e marsheve
 • Krom i insertuar në pjesën e nderruesit të marsheve
 • Rrethues kromi në pjesën e ndërruesit të marsheve
 • Rrethues argjendi të ndërruesit të marsheve në konsolën qendrore
 • Freni i dorës uretan
 • Buton kromi në frenin e dorës
 • Lëkurë-e ngjashme në mbështetësen krahu në kutinë e konsolës përpara
 • Qepje e bardhë në kutinë e konsolës përpara
 • Mbështetëse krahu i mbushur në kuti të përparme të konsolës
 • Argjend i insertuar në kutinë e konsolës së përparme
 • Paneli i epërm i zi
 • E qepur e zezë në pjesë e epërme të panelit
 • Paneli i zi në pjesën e poshtme të pasagjerit
 • Ventilues të ajrit me qendër të zezë
 • Rrethues të qendrës së ventiluesve të ajit
 • Krom i insertuar në qendrën e ventiluesve të ajrit
 • Anësore të zeza të ventiluesve të ajrit
 • Krom i insertuar në anët e ventiluesve të ajrit
 • Rrethojë argjendi të ventiluesve te ajrit
 • Lëkurë-e ngjashme në mbështetësen krahu përpara
 • Mbështetëse krahu të zeza në dyert e përparme
 • Gri e qepur në mbështetëset e krahut në dyert para
 • Interier kromi të dorezave të dyerve
 • Rrethuese piano të zezë në bazën e ndërruesve në dyer
 • Pëlhurë në mbështetëse krahu të pasme
 • Black lower dashboard
Pamja e jashtme
 • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
 • Goma terreni për autoudhë
 • Rrotë rezervë alumini
Pamja e jashtme
 • Sistemi start dhe stop
 • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
 • Kujtues ndalimi të dritave kryesore
 • Sensor të muzgut
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Palosje me rrymë të pasqyrave të dyerve
 • Mbyllje të dyerve nga larg
 • Dera e pasme
 • Dorezë lirimi të derës së pasme
 • Derë të pasme bagazhi me mbyllje
Interieri
 • Kondicioner ajri automatik
 • Butoni për start
 • Shpejtësi matës analog
 • Pjerrtësim manual të timonit
 • Timon largësie manual
 • Drejtim me rrymë
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Kamerë me pamje nga pas në retrovizor
 • Linjat statike udhëzuese në ekran kamera me pamje nga pas
 • Filter ajri me polen
 • Filter ajri të pastërt
 • Ulësja e përparme e pasagjerit që largohet në mënyrë individuale
 • Lëvizje me rrymë e ulëses së shoferit
 • Mbështetje me rrymë të ulëses së shoferit
 • Uleseja e shoferit levizese ne menyr elektrike
 • Ulëset me nxemje për shoferin dhe pasagjerin përpara
 • e60:40 ndarje maja-lart të stolit të pasëm
 • Nxemje për këmbë të pasagjerëve mbrapa
 • Dritare e përparme elektrike
 • Dritare fikse të pasme
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik në dritare elektrike lart dhe poshtë
 • Mbrojtja anti-bllokim në dritaret elektrike
 • Kyçja elektrike e dritareve me pasagjerin
 • Shirit hijezues në zhamin e përparëm
 • UV-filter në dritaren e shoferit dhe të pasagjerit
 • UV-filter në dritaret e pasme
 • Lampat personale të shoferit dhe pasagjerit të përparëm
 • Llampë e hapësirës qendrore
 • Dritë kuertozie në dyer
 • Sistem ndriçimi për hyrje
 • Dorezë për ndihmë në pjesën e sipërme përpara
 • Dorezë e sipërme për ndihmë në pjesën e pasme
 • Doreza për ndihmë në shtyllat e përparme
 • Dorezë për ndihmë në shtyllën qendrore
 • Funksion memorizues të ulëses së shoferit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • prizë të energjisë para 12V (2)
 • Prizë të energjisë para 220V
 • Mbyllje nga larg të dyerve
 • Bllokadë e dyerve për fëmijë
 • Paralajmërues kujtese të çelësit
 • Ekran me ngjyra TFT shumë-informacionësh
 • ekran për shfaqje 4.2 " shumë-informative
 • ECO-indikator për vozitje
 • ECO-ndërprerësi për vozitje në konsolën qendrore
 • Ndërprerësi për modelin e fuqisë në konzolën qendrore
 • Ndërrues audio në timon
 • Ekran monokromi LCD shumë-informative
 • Kalimi i telefonit në timon
 • Njohës të zërit në timon
 • Mbulesë izoluese të zhurmës së motorrit
 • Adaptive Cruise Control switch on steering wheel
Pamja e jashtme
 • Ndërrues në anën e shoferit për 4WD
 • Suspendim konforti
 • Kontroll të fushës/tokës dhe të kërcimit
 • Bllokues diferenciali të pasëm
Interieri
 • Ngrohës ndezjeje të karburantit
 • Sistemi për ngrohje PTC dhe viskozë
Pamja e jashtme
 • Kuvertë për ngarkesë
 • Grepa të brendshëm të ngarkesës në kuvertën e ngarkesave
Interieri
 • Kutia e konsolës përpara
 • Kapak në kutinë e konsolës përpara
 • Hapësirë e madhe magazinimi në kutinë e konsolës përpara
 • Hapje e pjesës së poshtme të fiokës me ngadalësim
 • Fiokë me mbyllje me çelës
 • Frigorifer në pjesën e epërme të fiokës
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert mbrapa
 • Mbajtës të shisheve përpara
 • Mbajtës të shisheve mbrapa
 • Mbajtës të gotave përpara
 • Mbajtës të gotave mbrapa
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Mbajtës të tiketës në ballikun e diellit të shoferit
 • Mbajtës të syzeve të diellit
 • Xhepa të pasëm në ulëset e shoferit dhe të pasagjerit të përparëm
 • Grepa për mbajtje të çantave në xhepat e pasme të ulëses

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
Goma terreni për autoudhë
Rrotë rezervë alumini

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=2a6a417c-326a-4bb4-a510-e8572c318bf7&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=2a6a417c-326a-4bb4-a510-e8572c318bf7&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

FEEL SAFE AND REGULAR WITH TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Mission control? Life made easy.

Being tough doesn’t mean you can’t be clever, which is why Hilux offers you a range of innovative technologies that are designed to make life easier. The 8’’ tablet-style Toyota Touch® 2 screen features a host of multimedia features that puts you in control of Bluetooth audio streaming and handsfree calling.