1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Hilux City Plus
Veçoritë dhe specifikimet

Kabinë e dyfishtë

Hilux - City Plus - Kabinë e dyfishtë
Bardhë e pastër (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Hilux - City Plus - Kabinë e dyfishtë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1815 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1550 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3085 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  80 l
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Ekrani multimedia 7"
 • 6 altoparlantë
 • Konektues për Aux-in
 • Konektues për USB
 • Sistem pa duar Bluetooth®
 • Transmetim digjital audio (DAB)
Pamja e jashtme
 • Rrjeta të gjera
 • Mbulesë mbrojtëse në pjesën e trupit të poshtëm
 • Mbrojtëset e përparme për baltë
 • Mbrojtëset e pasme për baltë
Pamja e jashtme
 • Kamera me pamje nga pas
 • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
 • Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
 • Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
 • Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)
 • Asistencë frenimi (BA)
 • Freni i Emergjencës -Sinjali me dritë (EBS)
 • Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
 • Llambat e pasme kombinimi (tipi poç)
 • Drita kryesore LED
 • Nivelim automatik të dritave kryesore
 • Pastrues të dritave kryesore
 • Llampat për mjegull përpara
 • Dritat e ndezuar ditën (tipi LED)
 • Sinjali për lëvizje i integruar në pasqyret e dyerve
 • Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Kontrolla për lëvizje të rimorkios (TSC)
 • Kontroll të forcës tërheqëse aktive (A-TRC)
 • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Asistencë kontrolli për zbritje/tatpjete (DAC)
 • Imobilizues
Interieri
 • Sistemi Kontrolli Plotësues (SRS) airbag - 7 airbag
 • Kujues të rripit të sigurisë në ulësen e përparme
 • Kujtesë rripi të sigurisë në ulëse të pasme
 • Rripi zgjatës i rregullueshëm sediljen e përparme të shoferit
 • Para tensionues dhe kufizues të forcës
 • Ndërprerës automatik për airbag pasagjeri para on/off
 • Detektor airbagu për pasagjerin e përparëm
 • Vendosja e ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke mbrapa (3)
 • Zgjatim i rregullueshëm i rripit të sigurisë për pasagjerin e përparmë
Pamja e jashtme
 • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
 • Rrethues kromi në grillën e epërme përpara
 • Rrethues të zezë në dritat e mjegullës
 • Parakolpi përpaea me ngjyrë tupi
 • Pllakë kromi në parakolpin e pasëm
 • Parakolp i gjërë përpara
 • Pasqyra kromi të dyerve
 • Doreza kromi të dyerve
 • Dorezë kromi për hapje të derës së bagazhit
 • Brezi i derës me krom të formësuar
 • Kronizë kromi në dritare
 • Xham privatësie në dritaret e pasme
 • Dizajn të shtyllës së përparme me ngjyrë-trupi
 • Dizajn i zi i shtyllës qendrore
 • Antenë e shkurtuar
 • Antenë kulmi
Interieri
 • Timon 4-brinjësh lëkure
 • Argjend i insertuar në timon
 • E qepur gri e lehtë në timon
 • Unaza argjendi në shpejtësi matësin analog
 • Konsola e zezë qendrore
 • Argjend dhe krom i insertuar në konsolën qendrore
 • Rrethuese piano të zezë në ekranin multimedial
 • Rrethojë argjendi në ekranin multimedia
 • Lëkurë në pjesën në ndërruesin e marsheve
 • Krom i insertuar në pjesën e nderruesit të marsheve
 • Rrethues kromi në pjesën e ndërruesit të marsheve
 • Rrethues argjendi të ndërruesit të marsheve në konsolën qendrore
 • Freni i dorës uretan
 • Buton kromi në frenin e dorës
 • Lëkurë-e ngjashme në mbështetësen krahu në kutinë e konsolës përpara
 • Qepje e bardhë në kutinë e konsolës përpara
 • Mbështetëse krahu i mbushur në kuti të përparme të konsolës
 • Argjend i insertuar në kutinë e konsolës së përparme
 • Paneli i epërm i zi
 • E qepur e zezë në pjesë e epërme të panelit
 • Paneli i zi në pjesën e poshtme të pasagjerit
 • Ventilues të ajrit me qendër të zezë
 • Rrethues të qendrës së ventiluesve të ajit
 • Krom i insertuar në qendrën e ventiluesve të ajrit
 • Anësore të zeza të ventiluesve të ajrit
 • Krom i insertuar në anët e ventiluesve të ajrit
 • Rrethojë argjendi të ventiluesve te ajrit
 • Pëlhurë në mbështetëse krahu të derës së përparme
 • Mbështetëse krahu të zeza në dyert e përparme
 • Interier kromi të dorezave të dyerve
 • Pëlhurë në mbështetëse krahu të pasme
 • Black lower dashboard
Pamja e jashtme
 • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
 • Goma terreni për autoudhë
 • Rrotë rezervë alumini
Pamja e jashtme
 • Sistemi start dhe stop
 • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
 • Kujtues ndalimi të dritave kryesore
 • Sensor të muzgut
 • Me rrymë-i rregullim të pasqyreve në dyer
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Palosje me rrymë të pasqyrave të dyerve
 • Mbyllje të dyerve nga larg
 • Dera e pasme
 • Dorezë lirimi të derës së pasme
 • Derë të pasme bagazhi me mbyllje
Interieri
 • Kondicioner ajri automatik
 • Butoni për start
 • Shpejtësi matës analog
 • Pjerrtësim manual të timonit
 • Timon largësie manual
 • Drejtim me rrymë
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Kamerë me pamje nga pas në retrovizor
 • Linjat statike udhëzuese në ekran kamera me pamje nga pas
 • Filter ajri me polen
 • Filter ajri të pastërt
 • Ulësja e përparme e pasagjerit që largohet në mënyrë individuale
 • Rregullues manual lartësie për ulësen e shoferit
 • e60:40 ndarje maja-lart të stolit të pasëm
 • Nxemje për këmbë të pasagjerëve mbrapa
 • Dritare e përparme elektrike
 • Dritare fikse të pasme
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik në dritare elektrike lart dhe poshtë
 • Mbrojtja anti-bllokim në dritaret elektrike
 • Kyçja elektrike e dritareve me pasagjerin
 • Shirit hijezues në zhamin e përparëm
 • UV-filter në dritaren e shoferit dhe të pasagjerit
 • UV-filter në dritaret e pasme
 • Lampat personale të shoferit dhe pasagjerit të përparëm
 • Llampë e hapësirës qendrore
 • Sistem ndriçimi për hyrje
 • Dorezë për ndihmë në pjesën e sipërme përpara
 • Dorezë e sipërme për ndihmë në pjesën e pasme
 • Doreza për ndihmë në shtyllat e përparme
 • Dorezë për ndihmë në shtyllën qendrore
 • Funksion memorizues të ulëses së shoferit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • prizë të energjisë para 12V (2)
 • Prizë të energjisë para 220V
 • Mbyllje nga larg të dyerve
 • Bllokadë e dyerve për fëmijë
 • Paralajmërues kujtese të çelësit
 • Ekran me ngjyra TFT shumë-informacionësh
 • ekran për shfaqje 4.2 " shumë-informative
 • ECO-indikator për vozitje
 • ECO-ndërprerësi për vozitje në konsolën qendrore
 • Ndërprerësi për modelin e fuqisë në konzolën qendrore
 • Ndërrues audio në timon
 • Ekran monokromi LCD shumë-informative
 • Kalimi i telefonit në timon
 • Njohës të zërit në timon
 • Mbulesë izoluese të zhurmës së motorrit
Pamja e jashtme
 • Ndërrues në anën e shoferit për 4WD
 • Suspendim konforti
 • Kontroll të fushës/tokës dhe të kërcimit
 • Bllokues diferenciali të pasëm
Interieri
 • Ngrohës ndezjeje të karburantit
 • Sistemi për ngrohje PTC dhe viskozë
Pamja e jashtme
 • Kuvertë për ngarkesë
 • Grepa të brendshëm të ngarkesës në kuvertën e ngarkesave
Interieri
 • Kutia e konsolës përpara
 • Kapak në kutinë e konsolës përpara
 • Hapësirë e madhe magazinimi në kutinë e konsolës përpara
 • Hapje e pjesës së poshtme të fiokës me ngadalësim
 • Fiokë me mbyllje me çelës
 • Frigorifer në pjesën e epërme të fiokës
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert mbrapa
 • Mbajtës të shisheve përpara
 • Mbajtës të shisheve mbrapa
 • Mbajtës të gotave përpara
 • Mbajtës të gotave mbrapa
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Mbajtës të tiketës në ballikun e diellit të shoferit
 • Mbajtës të syzeve të diellit
 • Xhepa të pasëm në ulëset e shoferit dhe të pasagjerit të përparëm
 • Grepa për mbajtje të çantave në xhepat e pasme të ulëses

 • 3085
 • 1540
 • 1855
 • 1550
 • 1855
 • 1815
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3085 mm
 • Gjerësia (mm) 1855 mm
 • Lartësia (mm) 1815 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1550 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=46cc5a4a-d7ae-4565-b7b1-4d5e46d552a3&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=e1610f96-e7f9-4cb1-8d64-a659fee2b768&carId=46cc5a4a-d7ae-4565-b7b1-4d5e46d552a3&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

FEEL SAFE AND REGULAR WITH TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Mission control? Life made easy.

Being tough doesn’t mean you can’t be clever, which is why Hilux offers you a range of innovative technologies that are designed to make life easier. The 8’’ tablet-style Toyota Touch® 2 screen features a host of multimedia features that puts you in control of Bluetooth audio streaming and handsfree calling.