Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Hilux Comfort

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Kabinë njëshe 4X4
33,900 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Kabinë ekstra (4 dyer) 4X4
35,300 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Kabinë e dyfishtë 4X4
35,900 €
Konfiguro
Pajisja:
17" rrotë çeliku të zi
Parakolpi i përparëm i zi
Parakolpi i pasëm i zi
Doreza të zeza të dyerve
Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi

Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi

Aktivizohet nga drejtuesi për sigurinë e shtuar dhe praktike gjatë natës, dritat kryesore mbesin të ndezur për 30 sekonda pasi parkoni makinën tuaj për të ndriçuar rrugën deri tek dera e parë.

Mbylle
Kujtues ndalimi të dritave kryesore
Me rrymë-i rregullim të pasqyreve në dyer
Pasqyrat e dyerve me nxemje
Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)

Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)

ABS parandalon rrotat nga bllokimi, derisa frenon. EBD e plotëson këtë duke optimizuar forcën e frenave shpërndarëse midis rrotave për të kompensuar për ngarkesa të ndryshme. Së bashku të dy sistemet ju ndihmojnë për të ruajtur kontrollin e drejtimit kur frenohet shumë.

Mbylle
Asistencë frenimi (BA)

Asistencë frenimi (BA)

Nëse përpiqesh për një ndalesë emergjente, BA do ta zbuloj këtë dhe ushtrojnë presion shtesë në frenave. Kjo i mundëson ABS për të punuar për potencialin e vet maksimal.

Mbylle
Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
Drita kryesore halogjene multi-reflektor
Nivelim manual të dritave kryesore
Dritat e ndezuar ditën (tipi poç)
Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)

Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)

VCS automatikisht aktivizon çdo fren në mënyrë individuale sipas nevojës dhe kontrollit të motorit për të ju ndihmuar ruajtjen e stabilitetit dhe parandalon rrëshqitjen në kthesa të ashpërta apo kthimin në siparfaqe të rrugëve të rrëshqitshme.

Mbylle
Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

HAC ndihmon për të siguruar një fillim të qetë në hyrje të pjerrët duke aplikuar frenat deri në 2 sekonda pasi pedalja e frenave është lëshuar. Kjo e ndalon automjetin prej lëvizjes nga kodrina mbrapa. Ai aktivizohet duke e shtyrë pedalin e frenave më fortë pas ndalimit për aq kohë sa leva e ndërrimit të transmisionit është në ndonjë pozitë të marshit përpara.

Mbylle
Timon 4-brinjësh uretani
Kondicioner ajri manual
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.