Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Hilux Executive

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Double Cab 4X4 39,905 €
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Automatik 6 shpejtësi Double Cab 4X4 41,140 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.