Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Hilux

I pandalshëm që prej 1968

Çmimi

Nga 29,990 €

Vlerat individuale të shfaqura janë ose më të lartat ose më të ulëtat të llojeve të motorëve në dispozicion, dhe se nuk e paraqesin ndonjërin prej kombinimeve të një makine të caktuar.
Vlerat e shfaqura të konsumit të karburantit dhe të emetimit të CO 2 janë llogaritur duke e përdorur ciklin e kombinuar të vozitjes (legjislacioni i aplikueshëm).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
E kuqe vullkanike (3T6)

Toyota e re Hilux. Që prej daljes saj në vitin 1968, kjo kamionçinë ka lënë gjurmë kudo që ka shkuar. Shasia dhe struktura e ridizajnuar sigurojnë rezistencë, e cila së bashku me dizajnin e ri mahnitës, interierin e cilësisë së lartë dhe aftësitë e jashtëzakonshme tërheqëse, e bëjnë Toyota Hilux kamionçinën më të mirin në treg.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.