1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Hilux City Plus

Double Cab

Hilux - City Plus - Double Cab
2.8L Diesel 28D- (177 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
Hilux - City Plus - Double Cab
Pure White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq