1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Hilux Comfort

Double Cab

Hilux - Comfort - Double Cab
2.4L Diesel 24D- (150 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
Hilux - Comfort - Double Cab
Pure White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq