1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Hilux Executive MLM
Çmimet dhe kostoja

Kabinë e dyfishtë

Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë
Bardhë e pastër (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Hilux - Executive MLM - Kabinë e dyfishtë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq