1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Hilux City
Çmimet dhe kostoja

Kabinë ekstra (4 dyer)

Hilux - City - Kabinë ekstra (4 dyer)
Bardhë e pastër (040)

Motor

2.4L Diesel 24D- (150 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Hilux - City - Kabinë ekstra (4 dyer)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq