1. New Cars

Zgjedheni variantin

4 Opsionale

 • Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)

  Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE

  MPV 5 dyer (LWB)
  • +
   Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • +
   Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • +
   Pasqyrat e dyerve me nxemje

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 shpejtësi, manual | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.8 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   256 g/km
  6 Shpejtësi Automatik | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.8 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   257 g/km
 • Land Cruiser (150 SERIES) - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)

  Land Cruiser (150 SERIES) LIMITED

  MPV 5 dyer (LWB)
  • +
   Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • +
   Kamera me pamje nga pas
  • +
   Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 shpejtësi, manual | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.8 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   256 g/km
  6 Shpejtësi Automatik | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.8 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   257 g/km
 • Land Cruiser (150 SERIES) - EXECUTIVE - MPV 5 dyer (LWB)

  Land Cruiser (150 SERIES) EXECUTIVE

  MPV 5 dyer (LWB)
  • +
   Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • +
   Sistemi i zërimit premium JBL
  • +
   Grila e sipërme e përparme e ngjyrosur me të zezë

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 shpejtësi, manual | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.8 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   256 g/km
  6 Shpejtësi Automatik | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.5 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   250 g/km
 • Land Cruiser (150 SERIES) - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)

  Land Cruiser (150 SERIES) PREMIUM

  MPV 5 dyer (LWB)
  • +
   Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • +
   Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
  • +
   Kondicionim ajri automatik me tri zona

  Zgjedhni motorin tuaj


  6 Shpejtësi Automatik | 4X4
  • Kombinuar (l/100km)
   9.8 l/100 km
  • CO2 Kombinuar (g/km)
   257 g/km

Strength and purpose


Land Cruiser advances its reputation with modern robust exterior styling. Every line serves a purpose. The bonnet is shaped to enhance visibility and headlamps and grille cooling openings are higher to maximise protection and wading depth.

Always protected

From Invincible grade, Toyota Safety Sense 2 is fitted with a set of active safety technologies including Pre-Collision System with Pedestrian Detection; Adaptive Cruise Control; Lane Departure Alert; and Road Sign Assist.

Ready to Conquer

From crawling through a river, to descending a rocky track, Land Cruiser’s ability to overcome the roughest off-road terrain and bring you back safely is legendary thanks to its combination of on- and off-road performance.

VËSHTRIM NGA AFËR

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë