1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
 • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
9.8 l/100 km
256 g/km
Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

Specifikimet

 • Kombinuar (l/100km)
  9.8 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  256 g/km

Interieri
 • 6 altoparlantë
Pamja e jashtme
 • Kallëpe mbrojtëse anash dyerve me ngjyrë shasie
 • Baltëpritës të përparmë
 • Baltëpritës të pasmë
Interieri
 • Tepihë dyshemeje për vozitësin dhe pasagjerin
Pamja e jashtme
 • Ndihmësi i frenimit (BA)
 • Sinjali emergjent i dritave të frenimit (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS)
 • llamba e ndalimit e sipërme (LED)
 • Drita të pasme të frenimit LED
 • Kontroll i stabilitetit të veturës (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Llambat e përparme halogjene multi-reflektor
 • Nivelizim manual i llambave të përparme
 • Dritat konstante të ditës (LED)
 • Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
 • Sinjali i kthimit integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizuesi
 • Alarmi i ndërhyrjes
 • Sensorë për gjurmimin e shtrembërimit
 • Sensorë alarmues për thyerje xhami
 • Kontroll aktiv i tërheqjes (A-TRC)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrollimi i luhatjes së rimorkios (TSC)
 • Shasia mbi kornizë
Interieri
 • 7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Detektorë të jastëkëve të përparmë të ajrit
 • Ndërprerësi i jastëkut mbrojtës tek pasagjeri përpara
 • Sinjalizuesi i rripit të sigurisë për ulësen e përparme
 • Para-tensionuesit dhe kufizuesit e forcës
 • Ulëse me Reduktim të lëndimit të qafës (WIL) për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë
 • Fiksimi i ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke të pasme (3)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Mbështjellës kromi në llamba të përparme të mjegullës
 • Parakolp i përparmë me ngjyrën e shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë shasie
 • Insertimi i hirtë në derë bagazhi
 • Pragjet anësore të zeza
 • Pa llamba të tejdukshme të pasme
Interieri
 • Konzolë qendrore e argjendtë
 • Insertimi i argjendtë mbi dorëzën e levës së marsheve
 • Mbështjellës kromi në konzolën e levës së marsheve
 • Butoni i zi në fren dore
 • Mbështetëse me lëkurë të rrejshme
 • Mbështjellje me pëlhurë e derës së përparme
 • Pllaka alumini të gërvishjes në dyer
 • Black insert on lower passenger dashboard
Pamja e jashtme
 • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
 • Rrotë rezervë e plotë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerje automatike e dritave të përparme
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Pasqyra dyersh me palosje automatike
 • Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
 • Mbyllja e dyerve nga largësia
 • Pragjet anësore
 • Remote boot door release on key
Interieri
 • Kondicioneri manual i ajrit
 • Ndezja me buton
 • Timon drejtues me shtrirje anësore
 • Timon drejtues manual teleskop
 • Matës digjital i shpejtësisë
 • Takometër digjital
 • Drejtim elektrik timoni
 • Drejtim elektrik me Kontroll Variabil të Rrjedhës (VFC)
 • Pasqyrë retrovizor manuale ditë/natë
 • Pasqyrë për bisedë
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 40:20:40
 • Dritare elektrike përpara
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik i ngritjes dhe uljes në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtësja nga bllokimi i dritareve elektrike
 • Filtri UV në dritaret e pasme
 • Shiriti hijezues në xhamin e përparmë
 • De-akullues për xhamin e përparmë
 • Paralajmërimi për nivelin e lëngut të fshirëseve
 • Llamba e pjesës së përparme
 • Llamba personale për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë (poç)
 • Llambë hapësire për pasagjerët e pasmë
 • Llamba e bagazhit
 • Sistem i ndriçuar i hyrjes
 • Llamba e derës për rehati
 • Llamba në ballikun e diellit të vozitësit
 • Llamba në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë elektrike e përparme 12V
 • Prizë elektrike 12V për rendin e dytë të pasmë
 • Prizë elektrike 12V në bagazh
 • Kyçje elektrike të derës së vozitësit
 • Kyçje dyersh automatike sipas shpejtësisë
 • Kyçja e dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelësin
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
 • Ekran 4.2'' për informata
 • Treguesi i marsheve (GSI)
 • Butonat e zërit në timon
 • Ndërprerësit e ekranit të informatave në timon drejtues
 • Ndërprerësi i telefonit në timonin drejtues
 • Dorëza të prapme ndihmëse mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
 • Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
Pamja e jashtme
 • Spoileri i përparmë
Pamja e jashtme
 • Shina të kulmit të zeza
Interieri
 • Kroskoti me një raft
 • Kroskot me kyçje
 • Llamba e sirtarit të përparmë
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepat në dyer të pasme
 • Mbajtëse shishesh e përparme
 • Mbajtëse e shisheve e pasme
 • Mbajtëse gotash e përparme
 • Mbajtëse e gotave e pasme
 • Varëse për pallto për pasagjerin e pasmë
 • Kutia për syze dielli
 • Mbulesë tonneau me tërheqje

Dimensionet

LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)

 • LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa) 0
Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
Rrotë rezervë e plotë 0
Rrotë rezervë e plotë

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=e9dbfcb6-1876-447a-8734-11df8cdf7e2d&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=e9dbfcb6-1876-447a-8734-11df8cdf7e2d&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.