1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
 • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
9.8 l/100 km
257 g/km
Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Specifikimet

 • Kombinuar (l/100km)
  9.8 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  257 g/km

Interieri
 • 6 altoparlantë
Pamja e jashtme
 • Kallëpe mbrojtëse anash dyerve me ngjyrë shasie
 • Baltëpritës të përparmë
 • Baltëpritës të pasmë
Interieri
 • Tepihë dyshemeje për vozitësin dhe pasagjerin
Pamja e jashtme
 • Ndihmësi i frenimit (BA)
 • Sinjali emergjent i dritave të frenimit (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS)
 • llamba e ndalimit e sipërme (LED)
 • Drita të pasme të frenimit LED
 • Kontroll i stabilitetit të veturës (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Llambat e përparme halogjene multi-reflektor
 • Nivelizim manual i llambave të përparme
 • Dritat konstante të ditës (LED)
 • Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
 • Sinjali i kthimit integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizuesi
 • Alarmi i ndërhyrjes
 • Sensorë për gjurmimin e shtrembërimit
 • Sensorë alarmues për thyerje xhami
 • Kontroll aktiv i tërheqjes (A-TRC)
 • Kontrolli ndihmës në ngjitje (HAC)
 • Kontroll ndihmës për tatëpjetë (DAC)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrollimi i luhatjes së rimorkios (TSC)
 • Shasia mbi kornizë
Interieri
 • 7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Detektorë të jastëkëve të përparmë të ajrit
 • Ndërprerësi i jastëkut mbrojtës tek pasagjeri përpara
 • Sinjalizuesi i rripit të sigurisë për ulësen e përparme
 • Para-tensionuesit dhe kufizuesit e forcës
 • Ulëse me Reduktim të lëndimit të qafës (WIL) për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë
 • Fiksimi i ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke të pasme (3)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Mbështjellës kromi në llamba të përparme të mjegullës
 • Parakolp i përparmë me ngjyrën e shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë shasie
 • Insertimi i hirtë në derë bagazhi
 • Pragjet anësore të zeza
 • Pa llamba të tejdukshme të pasme
Interieri
 • Konzolë qendrore e argjendtë
 • Insertimi i argjendtë mbi dorëzën e levës së marsheve
 • Mbështjellës kromi në konzolën e levës së marsheve
 • Butoni i zi në fren dore
 • Mbështetëse me lëkurë të rrejshme
 • Mbështjellje me pëlhurë e derës së përparme
 • Pllaka alumini të gërvishjes në dyer
 • Black insert on lower passenger dashboard
Pamja e jashtme
 • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
 • Rrotë rezervë e plotë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerje automatike e dritave të përparme
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Pasqyra dyersh me palosje automatike
 • Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
 • Mbyllja e dyerve nga largësia
 • Pragjet anësore
 • Remote boot door release on key
Interieri
 • Kondicioneri manual i ajrit
 • Ndezja me buton
 • Timon drejtues me shtrirje anësore
 • Timon drejtues manual teleskop
 • Matës digjital i shpejtësisë
 • Takometër digjital
 • Drejtim elektrik timoni
 • Drejtim elektrik me Kontroll Variabil të Rrjedhës (VFC)
 • Pasqyrë retrovizor manuale ditë/natë
 • Pasqyrë për bisedë
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 40:20:40
 • Dritare elektrike përpara
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik i ngritjes dhe uljes në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtësja nga bllokimi i dritareve elektrike
 • Filtri UV në dritaret e pasme
 • Shiriti hijezues në xhamin e përparmë
 • De-akullues për xhamin e përparmë
 • Paralajmërimi për nivelin e lëngut të fshirëseve
 • Llamba e pjesës së përparme
 • Llamba personale për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë (poç)
 • Llambë hapësire për pasagjerët e pasmë
 • Llamba e bagazhit
 • Sistem i ndriçuar i hyrjes
 • Llamba e derës për rehati
 • Llamba në ballikun e diellit të vozitësit
 • Llamba në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë elektrike e përparme 12V
 • Prizë elektrike 12V për rendin e dytë të pasmë
 • Prizë elektrike 12V në bagazh
 • Kyçje elektrike të derës së vozitësit
 • Kyçje dyersh automatike sipas shpejtësisë
 • Kyçja e dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelësin
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
 • Ekran 4.2'' për informata
 • Tregues i vozitjes ECO
 • Treguesi i marsheve (GSI)
 • Butonat e zërit në timon
 • Ndërprerësit e ekranit të informatave në timon drejtues
 • Ndërprerësi i telefonit në timonin drejtues
 • Dorëza të prapme ndihmëse mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
 • Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
Pamja e jashtme
 • Spoileri i përparmë
Interieri
 • Stop & Start System
Pamja e jashtme
 • Shina të kulmit të zeza
Interieri
 • Kroskoti me një raft
 • Kroskot me kyçje
 • Llamba e sirtarit të përparmë
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepat në dyer të pasme
 • Mbajtëse shishesh e përparme
 • Mbajtëse e shisheve e pasme
 • Mbajtëse gotash e përparme
 • Mbajtëse e gotave e pasme
 • Varëse për pallto për pasagjerin e pasmë
 • Kutia për syze dielli
 • Mbulesë tonneau me tërheqje

Dimensionet

LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)

 • LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=048dc00c-bbeb-488d-94a2-c5f01fc157a8&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=048dc00c-bbeb-488d-94a2-c5f01fc157a8&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.