1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Land Cruiser (150 SERIES) PREMIUM
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

Motor

2.8L Dizel 28D- (177 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Land Cruiser (150 SERIES) - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Specifikimet

 • Kombinuar (l/100km)
  9.8 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  257 g/km

Interieri
 • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Sistemi i pasmë i argëtimit
 • Ekran multimedia 8''
 • Transmetim digjital i zërit (DAB)
 • Sistemi i zërimit premium JBL
 • 14 altoparlantë
 • Konektori Aux-In
 • Konektori USB
 • Sistemi Bluetooth® pa prekje
 • Lidhje Wi-Fi
 • Njohje e zërit
Pamja e jashtme
 • Kallëpe mbrojtëse anash dyerve me ngjyrë shasie
 • Baltëpritës të përparmë
 • Baltëpritës të pasmë
Interieri
 • Tepihë dyshemeje për vozitësin dhe pasagjerin
Pamja e jashtme
 • Sensorë parkimi të përparmë
 • Sensorë parkimi të pasmë
 • Kamera me pamje nga pas
 • Alarmi i daljes nga shiriti
 • Ndihmësi për shenja rruge
 • Drita automatike të gjata
 • Kontroll adaptues vozitjeje
 • Ndihmësi i frenimit (BA)
 • Sinjali emergjent i dritave të frenimit (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS)
 • llamba e ndalimit e sipërme (LED)
 • Drita të pasme të frenimit LED
 • Kontroll i stabilitetit të veturës (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Llambat e përparme LED
 • Nivelizim automatik i fenerëve të përparmë
 • Pastrues i llambave të përparme
 • Dritat konstante të ditës (LED)
 • Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
 • Monitori i këndit të vdekur (BSM)
 • Sinjali i kthimit integruar në pasqyrat e dyerve
 • Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë (ASL)
 • Memorie e kufizuesit të shpejtësisë
 • Kontrolli i vozitjes
 • Monitori me Pamje Panoramike
 • Imobilizuesi
 • Alarmi i ndërhyrjes
 • Sensorë për gjurmimin e shtrembërimit
 • Sensorë alarmues për thyerje xhami
 • Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrollimi i luhatjes së rimorkios (TSC)
 • Shasia mbi kornizë
Interieri
 • 7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Detektorë të jastëkëve të përparmë të ajrit
 • Ndërprerësi i jastëkut mbrojtës tek pasagjeri përpara
 • Sinjalizuesi i rripit të sigurisë për ulësen e përparme
 • Para-tensionuesit dhe kufizuesit e forcës
 • Ulëse me Reduktim të lëndimit të qafës (WIL) për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë
 • Fiksimi i ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke të pasme (5)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Grila e sipërme e përparme e ngjyrosur me të zezë
 • Insertimi krom në grilë të sipërme përpara
 • Mbështjellës kromi në grilën e sipërme ballore
 • Mbështjellës kromi në llamba të përparme të mjegullës
 • Parakolp i përparmë me ngjyrën e shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë shasie
 • Dorezat e dyerve me ngjyrë të shasisë
 • Kallëp (lajsne) i kromuar i skajeve të dyerve
 • Xhami i privatësisë në dritaret e pasme
 • Insertimi krom në derë bagazhi
 • Pragjet anësore argjend
 • Pragje të ndriçuara të hyrjes
 • Pa llamba të tejdukshme të pasme
Interieri
 • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
 • Konzolë qendrore e argjendtë
 • Insertimi krom në ventilator ajri qendror
 • Insertimi krom në ventilator ajri anësor
 • Dorëza e levës së marsheve e lëkurës
 • Insertimi i argjendtë mbi dorëzën e levës së marsheve
 • Dorëza të brendshme të dyerve argjend
 • Mbështjellës kromi në konzolën e levës së marsheve
 • Fren dore i lëkurës
 • Buton kromi në fren dore
 • Mbështetëse me lëkurë të rrejshme
 • Mbulesë lëkure të dyerve të përparme
 • Pllaka alumini të gërvishjes në dyer
 • Brushed silver insert on lower passenger dashboard
 • Woodgrain insert on lower passenger dashboard
Pamja e jashtme
 • Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
 • Rrotë rezervë e plotë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerje automatike e dritave të përparme
 • Sensori i shiut
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Pasqyra dyersh me palosje për ecje prapa
 • Pasqyra dyersh me palosje automatike
 • Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
 • Llambat orientuese në pasqyrat e dyerve
 • Mbyllja e dyerve nga largësia
 • Pragjet anësore
 • Hapje elektrike e kulmit
 • Kulmi Hënor
 • Remote boot door release on key
Interieri
 • Kondicionim ajri automatik me tri zona
 • Ndezja me buton
 • Timon drejtues elektrik teleskop
 • Timon drejtues me anim elektrik
 • Timon drejtues me nxemje
 • Funksioni i memories në timonin drejtues
 • Matës digjital i shpejtësisë
 • Takometër digjital
 • Drejtim elektrik timoni
 • Drejtim elektrik për Amortizim adaptues variabil (AVS)
 • Drejtim elektrik me Kontroll Variabil të Rrjedhës (VFC)
 • Jastëkë gjuri të lëkurës
 • Retrovizor elektro-kromatik
 • Pasqyrë për bisedë
 • Ekrani për kamerën e pasme në ekranin e radios
 • Ekrani për kamerën e pasme
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Sistem kondicionimi për pasagjerët e pasmë
 • Sistem i ventilimit i rregullueshëm për pasagjerët e pasmë
 • Panel kontrollues kondicionimi për pasagjerët e pasmë
 • Ventilatorët e ajrit për pasagjerë të pasmë
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të shtrirjes
 • Ulëse e vozitësit me distancim elektrik
 • Ulëse e pasagjerit të përparmë me distancim elektrik
 • Ulëse e pasagjerit të përparmë me rregullim elektrik të shtrirjes
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të lartësisë
 • Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Funksioni i memories në ulësen e vozitësit
 • Jastëk me zgjatim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë me nxemje
 • Ulëse të ventiluar ajri të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Ulëse të pasme të rendit 2 rrëshqitëse
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me shtrirje
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 60:40
 • Ulëse të pasme të rendit 3 me ndarje/palosje 50:50
 • Ulëse të pasme me nxemje
 • Dritare elektrike përpara
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik i ngritjes dhe uljes në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtësja nga bllokimi i dritareve elektrike
 • Shiriti hijezues në xhamin e përparmë
 • De-akullues për xhamin e përparmë
 • Paralajmërimi për nivelin e lëngut të fshirëseve
 • Llamba e pjesës së përparme
 • Llamba personale për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë (poç)
 • Llamba personale të pasme për rendin e dytë (poç)
 • Llambë hapësire për pasagjerët e pasmë
 • Llamba kulmi të pasme për rendin e tretë (poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Sistem i ndriçuar i hyrjes
 • Llamba tek këmbët
 • Llamba e derës për rehati
 • Llamba në ballikun e diellit të vozitësit
 • Llamba në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Ballikë të zgjatur dielli
 • Prizë elektrike e përparme 12V
 • Prizë elektrike 12V për rendin e dytë të pasmë
 • Prizë elektrike 220V në bagazh
 • Kyçje elektrike të derës së vozitësit
 • Kyçje dyersh automatike sipas shpejtësisë
 • Kyçja e dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelësin
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
 • Ekran 4.2'' për informata
 • Tregues i vozitjes ECO
 • Treguesi i marsheve (GSI)
 • Butonat e zërit në timon
 • Ndërprerësit e ekranit të informatave në timon drejtues
 • Ndërprerësi i telefonit në timonin drejtues
 • Ndërprerësi i njohjes së zërit në timonin drejtues
 • Ndërprerësi i Kontrollit adaptues të vozitjes në timon
 • Ndërprerësi i Alarmit të Daljes nga Shiriti në panelin e poshtëm të vozitësit
 • Dorëza të prapme ndihmëse mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
 • Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
Pamja e jashtme
 • Spoileri i përparmë
 • Ekrani i këndëve të shasisë
 • Monitori Multi-Terren (MTM)
 • Amortizim adaptues variabil (AVS)
 • Kontrolli i zvarritjes
 • Sistemi i amortizimit dinamik kinetik (KDSS)
 • Përzgjedhësi Multi-Terren (MTS)
 • Kyçja e pasme diferenciale
 • Selektori për mënyrën e vozitjes
Pamja e jashtme
 • Shina të kulmit të zeza
Interieri
 • Ftohës në kutinë e konzolës qendrore
 • Kroskoti me një raft
 • Kroskot me kyçje
 • Llamba e sirtarit të përparmë
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepat në dyer të pasme
 • Mbajtëse shishesh e përparme
 • Mbajtëse e shisheve e pasme
 • Mbajtëse gotash e përparme
 • Mbajtëse e gotave e pasme
 • Varëse për pallto për pasagjerin e pasmë
 • Kutia për syze dielli
 • Xhepa në shpinë të karrigeve të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Mbulesë tonneau me tërheqje
 • Shina utilitare të bagazhit

Dimensionet

LANDCRUISER150 - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)

 • LANDCRUISER150 - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=88783032-1132-46dc-a0a3-39ddedf64a82&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Alarmi i daljes nga shiriti
Alarmi i daljes nga shiriti
1.000 €
Me përdorimin e kamerës për të gjurmuar shenjëzimin horizontal në rrugën përpara, Alarmi i Daljes nga Shiriti nga Toyota Safety Sense alarmon vozitësin me paralajmërime me zë dhe pamje nëse vetura fillon të devijojë nga shiriti pa aplikuar shenjën e kthesës - vozitësi pastaj mund të bëjë veprime korrigjuese.
Ndihmësi për shenja rruge
Ndihmësi për shenja rruge
Ndihmësi për shenja rruge nga Toyota Safety Sense monitoron shenjëzimin rrugor, duke prezantuar informata të dobishme si kufizimi aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit që shihen mirë në ekranin me ngjyra TFT në panel. Sistemi gjithashtu jep shenja vizuale dhe akustike nëse nuk e ndiqni treguesin e shenjave rrugore.
Drita automatike të gjata
Drita automatike të gjata
Dritat automatike të gjata nga Toyota Safety Sense janë dizajnuar për të optimizuar dukshmërinë gjatë vozitjes së natës për të gjithë pjesëmarrësit e trafikut. Kamera gjurmon dritat e veturave përballë dhe në drejtimin e njëjtë, ndërsa edhe monitoron ndriçimin e rrugës. Ky sistem ndërron automatisht dritat e mesme me të gjata për vozitje më të sigurt gjatë natës.
Kontroll adaptues vozitjeje
Kontroll adaptues vozitjeje
Sistemi i kontrollit adaptiv të vozitjes nga Toyota Safety Sense mban distancën minimale të paracaktuar nga vetura përpara. Nëse kjo distancë bie, sistemi ul shpejtësinë dhe me kohë aktivizohen frenat dhe ndizen dritat e frenimit. Nëse distanca rritet përsëri, sistemi përshpejton gradualisht derisa vozitësi kthehet tek shpejtësia e caktuar e vozitjes.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=88783032-1132-46dc-a0a3-39ddedf64a82&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.