1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Land Cruiser (150 SERIES) LIMITED
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

Motor

2.8L Dizel 28D- (177 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Land Cruiser (150 SERIES) - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Specifikimet

 • Kombinuar (l/100km)
  9.8 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  256 g/km

Interieri
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Ekran multimedia 8''
 • Transmetim digjital i zërit (DAB)
 • 9 altoparlantë
 • Konektori Aux-In
 • Konektori USB
 • Sistemi Bluetooth® pa prekje
Pamja e jashtme
 • Kallëpe mbrojtëse anash dyerve me ngjyrë shasie
 • Baltëpritës të përparmë
 • Baltëpritës të pasmë
Interieri
 • Tepihë dyshemeje për vozitësin dhe pasagjerin
Pamja e jashtme
 • Sensorë parkimi të pasmë
 • Kamera me pamje nga pas
 • Ndihmësi i frenimit (BA)
 • Sinjali emergjent i dritave të frenimit (EBS)
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS)
 • llamba e ndalimit e sipërme (LED)
 • Drita të pasme të frenimit LED
 • Kontroll i stabilitetit të veturës (VSC)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Llambat e përparme halogjene multi-reflektor
 • Nivelizim manual i llambave të përparme
 • Dritat konstante të ditës (LED)
 • Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
 • Sinjali i kthimit integruar në pasqyrat e dyerve
 • Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë (ASL)
 • Memorie e kufizuesit të shpejtësisë
 • Kontrolli i vozitjes
 • Imobilizuesi
 • Alarmi i ndërhyrjes
 • Sensorë për gjurmimin e shtrembërimit
 • Sensorë alarmues për thyerje xhami
 • Kontroll aktiv i tërheqjes (A-TRC)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrollimi i luhatjes së rimorkios (TSC)
 • Shasia mbi kornizë
Interieri
 • 7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Detektorë të jastëkëve të përparmë të ajrit
 • Ndërprerësi i jastëkut mbrojtës tek pasagjeri përpara
 • Sinjalizuesi i rripit të sigurisë për ulësen e përparme
 • Para-tensionuesit dhe kufizuesit e forcës
 • Ulëse me Reduktim të lëndimit të qafës (WIL) për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë
 • Fiksimi i ulëseve ISOFIX
 • Mbështetëse koke të pasme (3)
 • Mbështetëse koke të pasme (5)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Insertimi krom në grilë të sipërme përpara
 • Mbështjellës kromi në grilën e sipërme ballore
 • Mbështjellës kromi në llamba të përparme të mjegullës
 • Parakolp i përparmë me ngjyrën e shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë shasie
 • Pasqyra dyersh me ngjyrë shasie
 • Dorezat e dyerve me ngjyrë të shasisë
 • Insertimi i hirtë në derë bagazhi
 • Pragjet anësore të zeza
 • Pa llamba të tejdukshme të pasme
Interieri
 • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
 • Konzolë qendrore e argjendtë
 • Insertimi krom në ventilator ajri qendror
 • Insertimi krom në ventilator ajri anësor
 • Dorëza e levës së marsheve e lëkurës
 • Insertimi i argjendtë mbi dorëzën e levës së marsheve
 • Mbështjellës kromi në konzolën e levës së marsheve
 • Fren dore i lëkurës
 • Buton kromi në fren dore
 • Mbështetëse me lëkurë të rrejshme
 • Mbështjellje me pëlhurë e derës së përparme
 • Mbulesë lëkure të dyerve të përparme
 • Pllaka alumini të gërvishjes në dyer
 • Black insert on lower passenger dashboard
Pamja e jashtme
 • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
 • Rrotë rezervë e plotë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerje automatike e dritave të përparme
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Pasqyra dyersh me palosje automatike
 • Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
 • Mbyllja e dyerve nga largësia
 • Pragjet anësore
 • Hapje elektrike e kulmit
 • Kulmi Hënor
 • Remote boot door release on key
Interieri
 • Kondicioner automatik ajri me dy zona
 • Kondicionim ajri automatik me tri zona
 • Ndezja me buton
 • Timon drejtues me shtrirje anësore
 • Timon drejtues manual teleskop
 • Matës digjital i shpejtësisë
 • Takometër digjital
 • Drejtim elektrik timoni
 • Drejtim elektrik me Kontroll Variabil të Rrjedhës (VFC)
 • Jastëkë gjuri të lëkurës
 • Pasqyrë retrovizor manuale ditë/natë
 • Pasqyrë për bisedë
 • Ekrani për kamerën e pasme në ekranin e radios
 • Ekrani për kamerën e pasme
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Sistem kondicionimi për pasagjerët e pasmë
 • Sistem i ventilimit i rregullueshëm për pasagjerët e pasmë
 • Panel kontrollues kondicionimi për pasagjerët e pasmë
 • Ventilatorët e ajrit për pasagjerë të pasmë
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të shtrirjes
 • Ulëse e vozitësit me distancim elektrik
 • Ulëse e pasagjerit të përparmë me distancim elektrik
 • Ulëse e pasagjerit të përparmë me rregullim elektrik të shtrirjes
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të lartësisë
 • Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Jastëk me zgjatim elektrik në ulësen e vozitësit
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë me nxemje
 • Ulëse të ventiluar ajri të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Ulëse të pasme të rendit 2 rrëshqitëse
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me shtrirje
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 60:40
 • Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 40:20:40
 • Ulëse të pasme të rendit 3 rrëshqitëse
 • Ulëse të pasme të rendit 3 me shtrirje
 • Ulëse të pasme të rendit 3 me ndarje/palosje 50:50
 • Ulëse të pasme me nxemje
 • Dritare elektrike përpara
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik i ngritjes dhe uljes në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtësja nga bllokimi i dritareve elektrike
 • Filtri UV në dritaret e pasme
 • Shiriti hijezues në xhamin e përparmë
 • De-akullues për xhamin e përparmë
 • Paralajmërimi për nivelin e lëngut të fshirëseve
 • Llamba e pjesës së përparme
 • Llamba personale për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë (poç)
 • Llambë hapësire për pasagjerët e pasmë
 • Llamba e bagazhit
 • Sistem i ndriçuar i hyrjes
 • Llamba e derës për rehati
 • Llamba në ballikun e diellit të vozitësit
 • Llamba në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë elektrike e përparme 12V
 • Prizë elektrike 12V për rendin e dytë të pasmë
 • Prizë elektrike 12V në bagazh
 • Kyçje elektrike të derës së vozitësit
 • Kyçje dyersh automatike sipas shpejtësisë
 • Kyçja e dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelësin
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
 • Ekran 4.2'' për informata
 • Treguesi i marsheve (GSI)
 • Butonat e zërit në timon
 • Ndërprerësit e ekranit të informatave në timon drejtues
 • Ndërprerësi i telefonit në timonin drejtues
 • Ndërprerësi i njohjes së zërit në timonin drejtues
 • Dorëza të prapme ndihmëse mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi kokë
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
 • Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
Pamja e jashtme
 • Spoileri i përparmë
Pamja e jashtme
 • Shina të kulmit të zeza
Interieri
 • Kroskoti me një raft
 • Kroskot me kyçje
 • Llamba e sirtarit të përparmë
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepat në dyer të pasme
 • Mbajtëse shishesh e përparme
 • Mbajtëse e shisheve e pasme
 • Mbajtëse gotash e përparme
 • Mbajtëse e gotave e pasme
 • Varëse për pallto për pasagjerin e pasmë
 • Kutia për syze dielli
 • Xhepa në shpinë të karrigeve të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Mbulesë tonneau me tërheqje

Dimensionet

LANDCRUISER150 - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)

 • LANDCRUISER150 - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)
 • LANDCRUISER150 - LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
Rrotë rezervë e plotë
Rrotë rezervë e plotë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=91d2f847-7d0a-49f3-a61a-3705caef63c2&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Hapje elektrike e kulmit
Hapje elektrike e kulmit
Kulmi Hënor
Kulmi Hënor
Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 40:20:40
Ulëse të pasme të rendit 2 me ndarje/palosje 40:20:40

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=91d2f847-7d0a-49f3-a61a-3705caef63c2&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.