1. New Cars
  2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen


Veçoritë dhe specifikimet

Motor

Garancia

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Specifikimet

Legend
  • Standardi
  • Opsionale
  • Nuk aplikohet
  • Promovimi
  • Përjashtimet
  • E disponueshme në paketë opsionale
Oops, something went wrong and we couldn't process your request.
We are working to fix this issue as soon as possible. Please refresh the page now or try again later.


D-F001 (cl6tc1t6z2u7h16m1ezxzftyr)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=967c95c2-6d84-4ebb-9350-7ee9607dbbfe&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Oops, something went wrong and we couldn't process your request.
We are working to fix this issue as soon as possible. Please refresh the page now or try again later.


D-F001 (cl6tc1tej2tfd17oc9xwi8en6)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f&carId=967c95c2-6d84-4ebb-9350-7ee9607dbbfe&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.