Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 shpejtësi, manual SUV SWB 3 dyer 4X4
47,600 €
Konfiguro
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 Shpejtësi Automatik SUV SWB 3 dyer 4X4
49,600 €
Konfiguro
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 shpejtësi, manual MPV 5 dyer (LWB) 4X4
49,800 €
Konfiguro
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 Shpejtësi Automatik MPV 5 dyer (LWB) 4X4
51,650 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.