Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Land Cruiser (150 SERIES) EXECUTIVE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 shpejtësi, manual SUV SWB 3 dyer 4X4
56,450 €
Konfiguro
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 Shpejtësi Automatik SUV SWB 3 dyer 4X4
58,300 €
Konfiguro
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 shpejtësi, manual MPV 5 dyer (LWB) 4X4
62,940 €
Konfiguro
2.8L Dizel 28D- (177 KF) 6 Shpejtësi Automatik MPV 5 dyer (LWB) 4X4
64,790 €
Konfiguro
Pajisja:
Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
Grila e sipërme e përparme e ngjyrosur me të zezë
Insertimi krom në grilë të sipërme përpara
Mbështjellës kromi në grilën e sipërme ballore
Mbështjellës kromi në llamba të përparme të mjegullës
Pasqyra dyersh me ngjyrë shasie
Insertimi krom në derë bagazhi
Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes

Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes

Në vend të çelësit konvencional, Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes përmban një transmetues që ju lejon të hapni dyert duke tërhequr dorëzën dhe t'i mbyllni prapë me një buton. Për të ndezur apo ndalur motorin, thjesht shtypni butonin Start/Stop. Krejt çfarë duhet të bëni është që të mbani çelësin e Mençur në xhep apo çantë.

Mbylle
Drita të përparme 'Më ndiq'

Drita të përparme 'Më ndiq'

Aktivizuar nga vozitësi për siguri dhe pragmatizëm më të madh gjatë natës, dritat e përparme mbesin të ndezura për 30 sekonda pas parkimit të veturës, ashtu që të ndriçojnë rrugën drejt derës së shtëpisë.

Mbylle
Pasqyrat e dyerve me nxemje
Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
Spoileri i përparmë
Kontrolli i zvarritjes
Përzgjedhësi Multi-Terren (MTS)
Sensorë parkimi të përparmë
Kamera me pamje nga pas

Kamera me pamje nga pas

Shkoni prapa me siguri duke përdorur kamerën e pasme. Fotografia e pastër me ngjyra në ekran* ndihmon të vëreni rreziqet e fshehta dhe të parkoni më lehtë. * Vetëm me Pro-Touch. Nëse nuk është e pajisur, fotografia paraqitet në retrovizor.

Mbylle
Ndihmësi i frenimit (BA)

Ndihmësi i frenimit (BA)

Nëse provoni një ndalesë urgjente, sistemi BA e vëren dhe aplikon presion shtesë në frena. Kjo hap potencialin maksimal të punës së sistemit ABS.

Mbylle
Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS)

Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS)

ABS pengon rrotat nga bllokimi derisa frenohet, duke ju ndihmuar të ruani pozitën në rrugë, të zvogëloni rrezikun e rrëshqitjes, si dhe të mbani kontrollin e drejtimit edhe në rast të frenimit të rëndë.

Mbylle
llamba e ndalimit e sipërme (LED)
Drita të pasme të frenimit LED
Kontroll i stabilitetit të veturës (VSC)

Kontroll i stabilitetit të veturës (VSC)

VSC-ja aktivizon automatikisht secilin fren individual sipas nevojës, si dhe kontrollon prodhimin e motorit për të ruajtur stabilitetin dhe për të parandaluar rrëshqitjen në kthesa të mprehta apo kthesa në sipërfaqe të rrëshqitshme rruge.

Mbylle
Llamba të kombinuara të pasme (LED)
Llambat e përparme LED
Dritat konstante të ditës (LED)
Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
Monitori i këndit të vdekur (BSM)

Monitori i këndit të vdekur (BSM)

Ky ndihmon për të manovruar me siguri në ndërrim shiritash. Nëse sensorët radarikë të pasmë gjurmojnë veturë anash apo në kënd të vdekur prapa, një sinjal paralajmërues ndriçon në pasqyrën anësore përkatëse. Nëse jepni sinjalin për ndërrim shiriti dhe vetura është në kënd të vdekur të pamjes, ndizen sinjalet paralajmëruese.

Mbylle
Kontrolli i vozitjes
Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)

Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)

Sistemi RCTA ju mundëson që të dilni nga prapa prej parkingut në mënyrë të sigurt, duke gjurmuar veturat tjera që i afrohen pjesës së këndit të vdekur. Me anë të radarit me valë kuazi-milimetrike, RCTA ju alarmon me zë dhe tregues vezullues në pasqyrat e jashtme.

Mbylle
Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go

Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go

Duke u bazuar në njësinë bazë multimedia Toyota Touch® 2, Toyota Touch® 2 me sistemin Go përfshin edhe sistemin e navigacionit, me harta të plota të Evropës, funksionet e devijimit dhe eko-rrugëve. Ekrani WVGA paraqet pamje të hartës në 2D dhe 3D me shërbime të lidhura, duke përfshirë informatat e trafikut në kohë reale dhe mundësi kërkimi lokal në internet. Funksioni i avancuar Bluetooth® mundëson tipare si ndihma në rrugë Toyota Eurocare dhe mbështetje për thirrje emergjente SOS.

Mbylle
Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është sistem plotësisht i integruar multimedia, që përmban ekran me ngjyra me prekje me mundësi të tërheqjes dhe shtyrjes, si dhe sistem të avancuar audio kompatibil me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Teknologjia Bluetooth® 3.0 mundëson veprimet si thirrjet pa duar, integrimin e mesazheve dhe transmetim të muzikës. Ekrani WVGA është poashtu i lidhur me kamerën e pasme për ecje prapa më të sigurt.

Mbylle
Sistemi i zërimit premium JBL
Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
Kondicioner automatik ajri me dy zona
Timon drejtues me nxemje
Retrovizor elektro-kromatik
Sistem kondicionimi për pasagjerët e pasmë
Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të shtrirjes
Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë me nxemje
Ulëse të pasme me nxemje
Ekran me ngjyra për informata TFT
7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)

7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)

Ky model është i pajisur me shtatë jastëkë ajri. Këta janë jastëku i gjurit të vozitësit, jastëkë SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, si dhe jastëkë SRS me perde mburojë që mbulojnë pasagjerët e përparmë dhe të pasmë.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.