Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Land Cruiser

Ende pa rival

Çmimi

Nga 42,360 €

Vlerat individuale të shfaqura janë ose më të lartat ose më të ulëtat të llojeve të motorëve në dispozicion, dhe se nuk e paraqesin ndonjërin prej kombinimeve të një makine të caktuar.
Vlerat e shfaqura të konsumit të karburantit dhe të emetimit të CO2 janë llogaritur duke e përdorur ciklin e kombinuar të vozitjes (legjislacioni i aplikueshëm).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Astral Black (202)

Land Cruiser. I pandalshëm. I pa kompromis. I pakufishëm.

I krijuar dhe i zhvilluar për më shumë se 60 vjet, sot makina Land Cruiser 150 ju çon prej qendrës së qytetit e deri te pikat më të largëta të vendit plot stil e rehati. Pamja e saj bashkëkohore kombinohet me sistemin e fuqishëm 4WD dhe me një interier të cilësisë së lartë që shquhet për nga karriget që palosen në mënyrë që të krijohet sa më shumë hapësirë.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.