1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Pasqyrat e dyerve me nxemje
9.8 l/100 km
256 g/km
2.8L Dizel 28D- (177 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Land Cruiser (150 SERIES) - ACTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out