1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Land Cruiser (150 SERIES) EXECUTIVE
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - EXECUTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

Nga

67500.0

Motor

2.8L Dizel 28D- (177 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Land Cruiser (150 SERIES) - EXECUTIVE - MPV 5 dyer (LWB)
{"error":"Failed to parse settings","errorMessage":"[fetchCommonSettings] Failed to fetch site settings","details":null,"stack":null}

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq