1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Land Cruiser (150 SERIES) LIMITED
Çmimet dhe kostoja

SUV SWB 3 dyer

Land Cruiser (150 SERIES) - LIMITED - SUV SWB 3 dyer
Puro e bardhë (040)

Nga

51200.0

Motor

2.8L Dizel 28D- (177 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Land Cruiser (150 SERIES) - LIMITED - SUV SWB 3 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq