1. New Cars
  2. Besueshmëri e garanci

Land Cruiser (150 SERIES) PREMIUM
Besueshmëri e garanci

MPV 5 dyer (LWB)

Land Cruiser (150 SERIES) - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)
Puro e bardhë (040)

Motor

2.8L Dizel 28D- (177 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Land Cruiser (150 SERIES) - PREMIUM - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

GARANCIA

Secila Toyota ndërtohet në nivele të jashtëzakonshme të cilësisë, qëndrueshmërisë dhe besueshmërisë. Për të siguruar qetësinë e mendjes, ne ofrojmë një garanci standarde 3-vjeçare për të gjitha automjetet dhe kujdesin e zgjatur të baterive hibride deri në 10 vjet në Hibridet tona. Garancia jonë gjithëpërfshirëse e zgjeruar ofron qetësi të plotë për një periudhë shtesë 12 ose 24-mujore.

Sistemet e sigurisë

PRE-COLLISION SYSTEM WITH CYCLIST AND NIGHT-TIME PEDESTRIAN DETECTION

The system combines a camera with radar technology to detect pedestrians, cyclists and other vehicles on the road, in low light.

INTELLIGENT ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Toyota Safety Sense’s Intelligent Adaptive Cruise Control keeps the car at a pre-selected speed, while maintaining a minimum distance from the vehicle in front. If this distance falls, the system reduces speed automatically, applying the brakes if necessary.

ASISTENCA NË RRUGË

Veturat tona janë ndërtuar për të ofruar vite të shumta vozitje të besueshme, pa probleme. Sidoqoftë, mund të ketë raste kur keni nevojë për ndihmë, qoftë për shkak të ndonjë prishjeje mekanike, ndonjë aksidenti apo çarjes së gomës. Si pjesë e përkushtimit tonë për kujdesin ndaj klientit, çdo automjet i ri vjen me mbulesë Toyota Eurocare për 1 vit, duke siguruar që t'ju kthejmë në rrugë pa vonesë dhe me qetësi të plotë në mendje.

RIPARIMET

Aksidentet mund t’i ndodhin edhe ngasësve më të kujdesshëm. Fatmirësisht, sado i madh apo i vogël të jetë aksidenti, ju keni sigurinë e rrjetit të Riparuesve të Autorizuar nga Toyota në të cilin llogarisni. Teknikët tanë të trajnuar janë të përkushtuar të ofrojnë një shërbim riparimi 'nga fillimi në fund' që është krijuar për të kthyer Toyota-n tuaj në gjendjen e saj origjinale.