Sistemi ndihmës për parking

Ndihmë e madhe për shmangien e gërvishtjeve

Sistemi ndihmës i parkimit Toyota është ndihmë e madhe në shmangien e gërvishtjeve gjatë e parkimit në qytet ose kur parkon në afërsi të objekteve të ulëta.

Ju mund të zgjedhni ndërmjet sistemit TPA 400 me katër sensorë prapa apo TPA me katër sensorë përpara dhe katër sensorë prapa. Kur të jetë i aktivizuar cilido sistem, sensorët lidhen me një paralajmërim të brendshëm që bëhet gjithnjë e më i zëshëm sa më shumë që t’i afrohet automjeti juaj ndonjë pengese.

Sistemi ndihmës për parkim Toyota - TPA 400

TPA 400 përfshin sensorë në mbrojtësin e pasmë për t’i ndihmuar ngasësve që të parkohen shpejt dhe me lehtësi, duke i çuar ata më afër destinacionit të tyre. Sistemi aktivizohet automatikisht kur vetura futet në zbrapsje, duke i ndihmuar ngasësit drejt hapësirës që kanë zgjedhur me anë të paralajmërimit të pengesave qofshin ato të dukshme apo jo për ngasësin.

Lexoni më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.