Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Bateritë

Toyota

Një Toyota moderne është e begatshme me sisteme elektronike që e bëjnë ngasjen më të sigurt, më të lehtë dhe më të pëlqyeshme. Nga navigacioni satelitor deri te Bluetooth®, mjetet ndihmëse për parkim deri te sistemet audio-vizuale për argëtim, dritat ballore, klimatizimi, dhe kështu me radhë; të gjitha këto kërkojnë burim të besueshëm të energjisë elektrike.

Bateritë Toyota janë të dizajnuara enkas për automjetet Toyota. Zgjedhni një bateri origjinale Toyota për performancë optimale secilën herë që ngisni veturën, dhe gëzoni një brez të gjerë të përfitimeve të jashtëzakonshme:

Lexoni më shumë për Toyota-n

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.