Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Sedan

Ne e bëjmë atë hibrid. Ti e bën atë Corolla.

Gjenerata e ardhshme e makinës hibride

E prezentuar për herë të parë si hibrid, Corolla Sedan sjell një lëvizje të zjarrtë përmes veturave të reja inovative të vetëshërbimit hibrid. Me një qasje krejtësisht të re për dizajnin dhe inxhinierinë, makina më e shitur në botë ka gjithçka: një pamje e hijshme e re, një të brendshme të rinovuar tërësisht, një hapësirë të teknologjisë së përmirësuar dhe, ndoshta më e rëndësishmja, karakteristika të përditësuara të sigurisë. Corolla Sedan është kthyer - dhe është më mirë se kurrë.

E dizajnuar për qytet, e ndërtuar për të shkuar më tej

Me stil, efikase dhe e rehatshme, Corolla i ri është një gëzim për të ngasur në çfarëdo mënyre jetese. Nëse jeni duke ngarë makinën në qytet ose duke udhëtuar përgjatë autostradës, ju do të përfitoni nga vetura e ngarkuar me energji hibride, plus besueshmërinë për të cilën Toyota është e njohur.

  • E dizajnuar për të qëndruar

    Corolla Sedan ka një ndjenjë të pamohueshme të fuqisë, të karakterizuar nga linja të rafinuara, të rrjedhura dhe një trup të gjërë e të racionalizuar. Pamja e jashtme e saj e dallueshme shoqërohet me një mori të hollësive bashkëkohore, duke përfshirë llambat LED, akcentët e kromit dhe 18 rrota aliazh dy rrota.

  • I rafinuar, i gjerë dhe i rehatshëm

    Ofrimi i teknologjisë së zhytur në mendime dhe rehati klasike për çdo udhëtar, brendësia është aq e relaksuar sa është e përshtatshme. Me hapësira të zgjuara magazinimi, hapësirë të mjaftueshme të legroom dhe premium, ju do të gjeni udhëtimin tuaj aq të këndshëm sa edhe destinacioni.

  • Një ikonë për epokën moderne

    E ndërtuar duke përdorur platformën Toyota New Generation Architecture (TNGA), Corolla Sedan sjell një makinë të përparuar të gjithanshme. Nga pezullimi i përmirësuar dhe trajtimi dinamik në qendër të ulët të gravitetit dhe 1.8 litra benzinë hibrid - Corolla Sedan është çdo pjesë e një ikone moderne.

Impresive nga brenda jashtë

Corolla Sedan i ri është më shumë se vetëm një makinë e shkëlqyeshme: kabina e rehatshme është projektuar rreth nevojave tuaja, paketën e përditësuar të Toyota Safety Sense siguron që çdo përdorues në rrugë të jetë sa më i sigurt dhe fuqia e re hibride është e gjallëruar.

Efikasitetit të karburantit, emisione të ulëta dhe një ngasje të kënaqshme

Efikasitetit të karburantit, emisione të ulëta dhe një ngasje të kënaqshme

I frymëzuar dhe i përgjegjshëm në qytet, motori hibrid 1.8 litra siguron një ngasje të qetë dhe të relaksuar - pavarësisht situatës. Për më tepër, nuk do të keni kurrë nevojë ta lidhni në prizmë, sepse Corolla Sedan është vetë-mbushës. Kjo është hibride, ashtu siç duhej të ishte.

Teknologji të mençura që janë të lehta për t'u përdorur

Teknologji të mençura që janë të lehta për t'u përdorur

Me karakteristika të tilla si njohja me zë, mund të bëni thirrje dhe të kontrolloni muzikën pa hequr duart nga timoni. Dhe MyT, një sërë shërbimesh të lidhura për makinën tuaj, të dizajnuara për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, ju lejon të gëzoni një ngasje me të vërtetë të lidhur me të.

Pushim të trurit, gjatë gjithë kohës

Pushim të trurit, gjatë gjithë kohës

Toyota Safety Sense merr ndihmën e shoferit në lartësi të reja. Sistemi është zgjeruar me karakteristika edhe më inteligjente që në fakt mund të ndihmojë në shmangien e goditjeve. Por sigurohuni, do të jeni gjithmonë nën kontroll.

Eksploroni karakteristikat e sigurisë
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.