1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Sedan LUNA
Çmimet dhe kostoja

Sedan 4 Doors

Corolla Sedan - LUNA - Sedan 4 Doors
Pure White (040)

Motor

1.5 TNGA 15P- (123 HP)

Garancia

standarde 3-vjeçare

Corolla Sedan - LUNA - Sedan 4 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq