1. New Cars
Zgjidhni

Zgjedheni variantin

5 Opsionale

 • Corolla Sedan - TERRA - Sedan 4 Dyer

  Corolla Sedan TERRA

  Sedan 4 Dyer

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  25.600 €

  6 Shpejtësi Manual | 4X2
 • Corolla Sedan - LUNA - Sedan 4 Dyer

  Corolla Sedan LUNA

  Hybrid
  Sedan 4 Dyer

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  35.000 €

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2

  Nga

  27.900 €

  6 Shpejtësi Manual | 4X2

  Nga

  29.700 €

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
 • Corolla Sedan - Sol - Sedan 4 Dyer

  Corolla Sedan Sol

  Hybrid
  Sedan 4 Dyer

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  36.200 €

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2

  Nga

  29.800 €

  6 Shpejtësi Manual | 4X2

  Nga

  31.600 €

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
 • Corolla Sedan - GR-SPORT - Sedan 4 Dyer

  Corolla Sedan GR-SPORT

  Hybrid
  Sedan 4 Dyer

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  39.000 €

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
 • Corolla Sedan - Executive - Sedan 4 Dyer

  Corolla Sedan Executive

  Hybrid
  Sedan 4 Dyer

  Zgjedhni motorin tuaj


  Nga

  39.700 €

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2

E dizajnuar për të qëndruar

Corolla Sedan ka një ndjenjë të pamohueshme të fuqisë, të karakterizuar nga linja të rafinuara, të rrjedhura dhe një trup të gjërë e të racionalizuar. Pamja e jashtme e saj e dallueshme shoqërohet me një mori të hollësive bashkëkohore, duke përfshirë llambat LED, akcentët e kromit dhe 18 rrota aliazh dy rrota.

Cakto një vozitje provuese

I rafinuar, i gjerë dhe i rehatshëm

Ofrimi i teknologjisë së zhytur në mendime dhe rehati klasike për çdo udhëtar, brendësia është aq e relaksuar sa është e përshtatshme. Me hapësira të zgjuara magazinimi, hapësirë të mjaftueshme të legroom dhe premium, ju do të gjeni udhëtimin tuaj aq të këndshëm sa edhe destinacioni.

Një ikonë për epokën moderne

E ndërtuar duke përdorur platformën Toyota New Generation Architecture (TNGA), Corolla Sedan sjell një makinë të përparuar të gjithanshme. Nga pezullimi i përmirësuar dhe trajtimi dinamik në qendër të ulët të gravitetit dhe 1.8 litra benzinë hibrid - Corolla Sedan është çdo pjesë e një ikone moderne.

COROLLA SEDAN GALERIA

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë