1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Touring Sports GR SPORT hibrid
Çmimet dhe kostoja

Karavan 5 dyer

Corolla Touring Sports - GR SPORT hibrid - Karavan 5 dyer
Platinum with Night Sky Black roof (2RD)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Touring Sports - GR SPORT hibrid - Karavan 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq