1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Highlander Elegant
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)
Ebony (4X9)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • 2850
 • 4966
 • 1662
 • 1930
 • 1690
 • 1930
 • 1755
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2850 mm
 • Gjatësia (mm) 4966 mm
 • Gjerësia (mm) 1930 mm
 • Lartësia (mm) 1755 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1662 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1690 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 7 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=71f03722-66b1-4887-9f5d-bb2aa76c51d9&carColourId=081a974f-83ab-4d5d-bc94-622f56acdd84

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=71f03722-66b1-4887-9f5d-bb2aa76c51d9&carColourId=081a974f-83ab-4d5d-bc94-622f56acdd84

Read timed out

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një grup ndihmues I teknologjise per shoferin, nga zbulimi i përplasjeve të mundshme deri te monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Si pionier i teknologjisë hibride të motorëve, ne kemi vendosur standardin dhe kemi vazhduar të zhvillojmë mënyra inovative për të udhëtuar me efikasitet nëpër qytete moderne dhe më gjerë.

NJE MAKINE E LIDHUR ME BOTEN TENDE

Nga gjetja e makinës tuaj deri te planifikimi i një udhëtimi, MyT është një grup shërbimesh dixhitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me makinën tuaj, duke hapur një botë mundësish që e bëjnë jetën më të përshtatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Duke shfaqur integrimin e telefonit Bluetooth, pajtueshmërinë me muzikën MP3/WMA dhe Trafikun në kohë reale të Toyota të mundësuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vendos në majë të gishtave të gjithë informacionin dhe median që ju nevojitet.