1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Highlander Premium

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Premium - MPV 5 Doors (LWB)
Nga
76.700 €
7 l/100 km
159 g/km
2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)
Highlander - Premium - MPV 5 Doors (LWB)
Ash Grey (1G3)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq