Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Hilux City

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Kabinë ekstra (4 dyer) 4X4
36,960 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Kabinë e dyfishtë 4X4
37,990 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Automatik 6 shpejtësi Kabinë e dyfishtë 4X4
40,290 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.