1. New Cars
  2. Build

Land Cruiser (150 SERIES)ACTIVE

MPV 5 dyer (LWB)
Frame 3Frame 3
Puro e bardhë (040)

Land Cruiser (150 SERIES), MPV 5 dyer (LWB) ACTIVE

2.8L Dizel 28D- (177 KF)
6 Shpejtësi Automatik (4X4)
Puro e bardhë (040)
Shtof krem (FQ40)
Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/60ae2897-f9e1-4ff6-bc61-974d2d0edb5f/048dc00c-bbeb-488d-94a2-c5f01fc157a8&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f