1. New Cars

Prius

DEFINON TË ARDHMEN. UDHËHEQ.

Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

Zgjedheni variantin

3 Opsionale

 •  
  Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors

  Prius Luna TSS

  Hybrid
  Liftback 5 doors
  Zgjedhni motorin tuaj

  Hybrid Petrol
  Electronically controlled Continuously Variable Transmission | 4X2
 •  
  Prius - Sol TSS - Liftback 5 doors

  Prius Sol TSS

  Hybrid
  Liftback 5 doors
  Zgjedhni motorin tuaj

  Hybrid Petrol
  Electronically controlled Continuously Variable Transmission | 4X2
 •  
  Prius - Executive TSS - Liftback 5 doors

  Prius Executive TSS

  Hybrid
  Liftback 5 doors
  Zgjedhni motorin tuaj

  Hybrid Petrol
  Electronically controlled Continuously Variable Transmission | 4X2

Dizajn bashkëkohor. Vozitje inteligjente.

Kjo është makinë me pamje bashkëkohore që i përgjigjet mundësive të avancuara të tij. Dizajni i ri ka ruajtur siluetën legjendare e të njohur, por është plotësuar me linja moderne e të pastra, të formuara për qarkullim optimal të ajrit. Rezultati është makinë që është po aq atraktive për sy, sa e kënaqshme për ngasje.

Cakto një vozitje provuese

Tejet efikase. Vërtetë argëtuese.

Vozitja e një hibridi asnjëherë nuk ka qenë kaq e kënaqshme. Kalimi i pavërejtshëm midis shtytjes elektrike dhe asaj me benzinë ofron përshpejtim dinamik kur ju duhet, por edhe do të kënaqeni me dobitë e performancës superiore dhe tipareve të ngasjes, duke iu falënderuar pikës më të ulët të rëndesës, suspensionit të avancuar dhe fuqisë më të madhe lineare.

Fërkim më i mirë për shkak të sigurisë plotësuese me Hybrid

Funksionalizimi i inovacionit vazhdon me këtë Hybrid AWD-i. Ky sistem, i ndërtuar për përmasat e Prius-it, është shtytja e parë inteligjente në të gjitha rrotat për makinën e kësaj klase. I ndërtuar për të ofruar kontroll plotësues mbi makinën në sipërfaqe të rrëshqitshme, si ngasja në shi apo borë, duke iu shtuar dozën e relaksimit. Duke marrë parasysh dimensionet e saj, nuk ka nevojë për asnjë kompromis në aspektin e efikasitetit apo vëllimit të bagazhit.

PRIUS GALERIA

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë