1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Proace Komfort
Veçoritë dhe specifikimet

LWB Crew Cab 4 dyer

Proace - Komfort - LWB Crew Cab 4 dyer
E bardhë arktike (EWP)

Motor

2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Proace - Komfort - LWB Crew Cab 4 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1940 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1618 mm
 • Gjerësia (mm)
  1920 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  3275 mm
 • Gjatësia (mm)
  4959 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  193 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  69 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AO
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  170 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Radio
 • 8 folës
 • Lidhje USB e pasagjerit të pasëm
 • Lidhës USB
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
Pamja e jashtme
 • Derdhje e mbrojtjes e zezë në dyert anësore
Pamja e jashtme
 • Fenerë halogjenë me multi-reflektues
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Dritat e ditës (me poç)
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Asistencë Frenimi (BA)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse të pasme koke të rregullueshme
Pamja e jashtme
 • Midnight tinted (70%) privacy glass on rear windows
 • Insert argjendi në grilën e sipërme para
 • Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
 • Mbrojtës i zi i përparmë
 • Mbrojtës i zi i pasëm
 • Pasqyra të zeza dere
 • Doreza të zeza dere
 • Antena e shkurtër
Pamja e jashtme
 • Rrota çeliku 16"
 • Rrota e plotë rezervë
Pamja e jashtme
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Dusk sensor
 • Rain sensor
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Një derë anësore rrëshqitëse
 • Dy dritare fikse anësore
 • Dera e pasme
 • Dritare fikse në pjesën e pasme
Interieri
 • Klimatik manual
 • Matës shpejtësie analog
 • Matës shpejtësie shtesë digjital në ekranin e informacionit
 • Tahometër analog
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Mbështetëse krahu e vozitësit
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Ulëse dyshe e pasagjerëve para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Ulëse treshe e radhës së dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Fshirëse e dritares së pasme
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Llamba e përparme e kabinës (me poç)
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Priza e përparmë 12V (2)
 • Prize 12 V ne pjesen bartese
 • Kyç elektrik i derës
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ekran LCD për informata i bardhë
 • Butoni i Kontrollit të Vozitjes në timon
 • Fioku para pasagjerit me ndriqim
Pamja e jashtme
 • Ngarkesë shtesë
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Raft nën ulësen e pasagjerit para
 • Raft nën ulësen e pasagjerit prapa
 • Raft i hapur në pultin e sipërm
 • Ftohës në fiokën e sipërme
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës para
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Plastic floor trim in driver cabin
 • Without smart cargo

 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1940
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 3275 mm
 • Gjatësia (mm) 4959 mm
 • Gjerësia (mm) 1920 mm
 • Lartësia (mm) 1940 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1618 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d&carId=aca502bc-ae7c-8875-85a6-d5d1634282d8&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d&carId=aca502bc-ae7c-8875-85a6-d5d1634282d8&carColourId=7a3313d4-9519-4d96-b3ca-286d2a18a9e3

Sistemet e sigurisë

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Informata në majë të gishtave

Sistemi i navigacionit me rezolucion të lartë Pro-Touch në Proace vjen i kompletuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, duke paraqitur qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, parkingun, çmimet e karburanteve dhe alarmet për zonat e rrezikut (radarit).