1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

RAV4 PHEV GR-SPORT

MPV 5 dyer (LWB)

RAV4 PHEV - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)
2.5 TNGA HEV 25H- (178 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
RAV4 PHEV - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)
Argjend Zirkoni me kulm të Zi Attitude (2QY)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

RE - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)
 • 2690
 • 4620
 • 1610
 • 1855
 • 1630
 • 1855
 • 1690

 • RE - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)
 • RE - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)
 • RE - GR-SPORT - MPV 5 dyer (LWB)

Sistemet e sigurisë

Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

Makina RAV4 Plug-in Hybrid bën edhe më shumë për t'ju mbajtur ju dhe të tjerët rreth jush të sigurt. Teknologjitë e tij të avancuara Toyota Safety Sense janë tani edhe më inteligjente, për t'ju ndihmuar të vozitni me besim dhe qetësi.

Teknologji e avancuar

Një pasuri e opsioneve multimedia

Me integrimin Bluetooth të telefonit, kompatibilitetin me MP3/WMA si dhe sistemin Toyota Real Time Traffic të fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vendos të gjitha informacionet dhe mediat që ju nevojiten në majë të gishtave.

Makinë që është e lidhur me botën tuaj

Që nga gjetja e makinës tuaj deri te planifikimi i një udhëtimi, MyT është një tërësi shërbimesh digjitale të ndërlidhura. Nëpërmjet aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me makinën tuaj, duke hapur një botë mundësish që e bëjnë jetën më të lehtë.