1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 Adventure
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 Doors (LWB)

Rav4 - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
Urban Khaki with Dynamic Grey roof (2QU)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq