Kontrolli

para kontrollimit teknik

Çdo kontrollim teknik përfshinë ekzaminuesi i cili teston gjendjen e automjetit tuaj karshi një grupi të veçantë të kritereve. Për të kaluar me të parën, pronarët e Toyotas duhet të jetë të sigurt se çdo aspekt i automjetit të tyre është në gjendje të përsosur.

Pasi që automjeti juaj të jetë kontrolluar nga një teknik Toyotas, të jeni i sigurt se është kontrolluar mirë. Çdo aspekt i servisimit do të kryhet sipas standardeve të jashtëzakonshme të cilësisë nga Toyota. Mund t’i besoni riparuesit tuaj lokal të autorizuar nga Toyota se do t’ju mbështetë me servis të mirë e efikas sipas procedurave dhe standardeve të miratuara nga Toyota që ju sigurojnë qetësinë e mendjes.

Rezervoni një servis tani me 5 hapa të thjeshtë online

Lexoni më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.