Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Një seri e veçantë e Yaris BiTone për 20 vjetor
13.990 €
E vlefshme nga 2019-05-21 deri në 2019-10-31

Një seri e veçantë e Yaris BiTone për 20 vjetor

Numeri i limituar i serise BiTone Gold per 20 vjetorin e Yaris

Ju paraqesim nje seri te vecante te Yaris BiTone ngjyre ARI per 20 vjetore. 

Golden Yaris BiTone është një seri e kufizuar e Yaris, i lansuar në të njëjtën ngjyrë të Artë si Yaris i parë i paraqitur njëzet vjet më parë.Vjen me një motor të ri me benzinë 1.5 litra me 82 kw (111 kw) dhe nderrues me.
Për automjetet e Yaris BiTone Gold që jane ne gjendje, çmimi i posaçëm është 13,990.

Yarisi i përmendur ofron edhe më shumë stil:

- Kulmi në ngjyrë të errët
- Pasqyre te jashtme me ngjyre te erret
- LED dritat para dhe te pasme
- Spojleri i pasem
- Xhamat elektrike para dhe pas
- Ngjyre ekskluzive e ARIT (2SL)
- "Y20" amblemi ne ulese

yaris-y20
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.