Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Auris Touring Sports

Udhëtim të mbarë. Jetë të mbarë.

Çmimi

Nga 17,490 €

Vlerat individuale të shfaqura janë ose më të lartat ose më të ulëtat të llojeve të motorëve në dispozicion, dhe se nuk e paraqesin ndonjërin prej kombinimeve të një makine të caktuar.
Vlerat e shfaqura të konsumit të karburantit dhe të emetimit të CO 2 janë llogaritur duke e përdorur ciklin e kombinuar të vozitjes (legjislacioni i aplikueshëm).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Pure White (040)

Auris Touring Sports. Me stil, i adaptueshëm dhe plot hapësirë – i pakompromis.

Auris Touring Sports i ri është një makinë që mezi prisni ta vozisni. Kjo makinë dinamike e kombinon stilin gjallërues me një cilësi të lartë dhe të adaptueshme të interierit. Dhe së bashku me opsionin hibrid të transmisionit të Toyota, me një motor të avancuar dhe me opsionin e naftës, ju pret një udhëtim i përsosur me të.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.