Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Auris

Vozitje të mbarë. Jetë të mbarë.

Çmimi

Nga 16,770 €

Vlerat individuale të shfaqura janë ose më të lartat ose më të ulëtat të llojeve të motorëve në dispozicion, dhe se nuk e paraqesin ndonjërin prej kombinimeve të një makine të caktuar.
Vlerat e shfaqura të konsumit të karburantit dhe të emetimit të CO2 janë llogaritur duke e përdorur ciklin e kombinuar të vozitjes (legjislacioni i aplikueshëm).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Pure White (040)

Auris. Përjeto udhëtim të mrekullueshëm.

Auris i Ri ka një stil dinamik dhe tejet gjallërues që të bie menjëherë në sy, ndërsa hapësira e brendshme ka një dizajn jashtëzakonisht të bukur. Me opsionin hibrid të makinës Toyota, ose me mundësinë e zgjedhjes mes motorit me benzinë ose me naftë, ju pret një udhëtim i përsosur me të.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.