Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Avensis

Ku më e mira vjen si standard

Çmimi

Nga 24,990 €

Vlerat individuale të shfaqura janë ose më të lartat ose më të ulëtat të llojeve të motorëve, dhe se nuk e paraqesin ndonjërin prej kombinimeve të një makine të caktuar.
Vlerat e shfaqura të konsumit të karburantit dhe të emetimit të CO2 janë llogaritur duke e përdorur ciklin e kombinuar të vozitjes (legjislacioni i aplikueshëm).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Dark Blue (8T5)

Toyota Avensis. Mendim i mençur.

Toyota Avensis e re ka të bëjë me mendimin e mençur. Prej sistemeve të avancuara të sigurisë e një varg motorësh të fuqishëm dhe efiçientë dhe deri te një interier i përsosur dhe me stil dinamik, nuk ka zgjidhje më të mirë sesa makina Avensis.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.