1. New Cars

5 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

113 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

2 Opsionale

2 Opsionale

 • 1.0 (69 HP) Petrol

  5 shpejtësi, manual | 4X2

  Më shumë informata Palosje

  5 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  113 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 1.0 (69 HP) Petrol

  5 Speed MultiMode | 4X2

  Më shumë informata Palosje

  5.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  118 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

11 Opsionale

11 Opsionale

 • X

  Hatchback 3 Dyer

  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)

  Më shumë informata Palosje

 • X

  Hatchback 5 Dyer

  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)

  Më shumë informata Palosje

 • X-PLAY

  Hatchback 3 Dyer

  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
  • Sistem Bluetooth® pa prekje

  Më shumë informata Palosje

 • X-PLAY

  Hatchback 5 Dyer

  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
  • Sistem Bluetooth® pa prekje

  Më shumë informata Palosje

 • X-CITE

  Hatchback 5 Dyer

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza të lëmuar (10-cepa)
  • Llambat të përparme të mjegullës (poça)
  • Kamera me pamje të pasme
  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kulm i zi i përforcuar
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)

  Më shumë informata Palosje

 • X-STYLE

  Hatchback 5 Dyer

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kamera me pamje të pasme
  • Llambat të përparme të mjegullës (poça)

  Më shumë informata Palosje

 • X-CLUSIV

  Hatchback 5 Dyer

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
  • Ndezja me buton
  • Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes
  • Alarmimi për largimin nga shiriti
  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kulm i zi i përforcuar
  • Kamera me pamje të pasme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

  Më shumë informata Palosje

 • X-PLAY

  Hatchback 5 Dyer

  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
  • Sistem Bluetooth® pa prekje

  Më shumë informata Palosje

 • X-CITE

  Hatchback 5 Dyer

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza të lëmuar (10-cepa)
  • Llambat të përparme të mjegullës (poça)
  • Kamera me pamje të pasme
  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kulm i zi i përforcuar
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
  • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)

  Më shumë informata Palosje

 • X-STYLE

  Hatchback 5 Dyer

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa)
  • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kamera me pamje të pasme
  • Llambat të përparme të mjegullës (poça)

  Më shumë informata Palosje

 • X-CLUSIV

  Hatchback 5 Dyer

  • Disqe aliazhi 15 inça të zeza me sipërfaqe të gërryer (10-cepa-dyshe)
  • Ndezja me buton
  • Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes
  • Alarmimi për largimin nga shiriti
  • Drita pozicioni të përparme LED
  • Kulm i zi i përforcuar
  • Kamera me pamje të pasme
  • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

  Më shumë informata Palosje

Detaje që shkëlqejnë

Ndriçues, i guximshëm e mbresëlënës, AYGO shkëlqen me fenerët LED para e prapa, që ia japin një pamje të posaçme gjatë mbrëmjes.
Cakto një vozitje provuese

Gjithmonë i lidhur

I mençur, i sigurt e i thjeshtë në ngasje, integrimi i telefonave të mençur në AYGO është ko-piloti më i mirë në ngasje. Me aplikacionet tuaja favorite në ekranin me 7", komandat zanore përmes telefonit, udhëzimeve për ngasje, argëtimi brenda AYGO-s është gjithmonë aty.

Hulumtoni shtigje të reja

Jeta është shumë më argëtuese kur shkoni aty ku ju shpie disponimi. Kompakt, i heshtur e agjil, AYGO nuk bën mund kur lëviz nëpër rrugë qyteti e vendparkime të ngushta. Lejoni që t’ju udhëheq thjesht impulsi.

VËSHTRIM NGA AFËR