1. New Cars
  2. Build

Aygo XLimited

Tërhiq për të rrotulluar
Frame 3Frame 3
Cardamom Green and Night Sky Black Fusion (2VK)

Aygo X, Limited

1.0L 10P-
Continuously Variable Transmission (4X2)
Cardamom Green and Night Sky Black Fusion (2VK)
Black fabric with Mandarina stitching and leather side bolsters with light headliner (LA61)
18" matt black alloy wheels (4-triple-spoke)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90/6f19b65c-71e5-4269-aa58-789855216556&c=6e15c086-0e6b-44fe-babf-04cea2c66018