1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Aygo X X-CLUSIVE

Hatchback 5 Doors

Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
1.0 VVT-i
STANDARDE 10 VJEQARE
Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
Cardamom Green and Night Sky Black Fusion (2VK)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2430 mm
 • Gjatësia (mm)
  3700 mm
 • Gjerësia (mm)
  1740 mm
 • Lartësia (mm)
  1525 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1520 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  110 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  158 km/h
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Interieri
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Konektori USB
 • Sistemi zërimi Premium JBL
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
 • 4 altoparlantë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita të gjata automatike
 • Asistimi i Korsisë
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Kontrolli i tërheqjes (TRC)
Interieri
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Mbështetëse koke mbrapa (2)
Pamja e jashtme
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Formësim i harqeve në timon, me të zezë
 • Antenë e shkurtuar
Interieri
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
Pamja e jashtme
 • 18" bi-tone dark grey & machined-face alloy wheels (4-double-spoke)
 • Kapakë të vegjël të zi në qendër
 • Kit i riparimit të gomave
Pamja e jashtme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Tavani standard
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Llamba e bagazhit
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Filtri poleni i ajrit
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Timon me orientim manual
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Llamba qendrore (poç)
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Shkrirës i xhamit
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit
 • Informacion për kufirin e shpejtësisë
 • Tahometër digjital
 • Butoni i Limituesit të Shpejtësisë në timon
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kondicioner ajri automatik
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri

AX - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
 • 2430
 • 3700
 • 1540
 • 1740
 • 1520
 • 1740
 • 1525

 • AX - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
 • AX - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
 • AX - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90&carId=55687403-58b2-4a64-b22f-5f9bf2b3f226&carColourId=6e15c086-0e6b-44fe-babf-04cea2c66018

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90&carId=55687403-58b2-4a64-b22f-5f9bf2b3f226&carColourId=6e15c086-0e6b-44fe-babf-04cea2c66018

Read timed out

Sistemet e sigurisë

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Shoqeroni udhetimin tuaj

Shoqeroni cdo udhetim me kater JBL artoparlante, me nje zmadhues 300W saktesisht te akorduar ne brendesi te Aygo X. Ngrini çdo vozitje me qartësi dhe thellësi të mahnitshme tingulli.

Parkim i thjeshtesuar ne qytet

Me besim parkohuni kudo ne qytet duke falenderuar kameren e pasme dhe senzoret e parkingut.