1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Aygo X X-CLUSIVE

Hatchback 5 Doors

Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
1.0 VVT-i
STANDARDE 10 VJEQARE
Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
Cardamom Green and Night Sky Black Fusion (2VK)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq